27 Haziran 2012

DAG Sahaya İndi :)

Uzun zamandır planladığımız birşeydi halı saha maçı. Bloğumuzun İstanbul kanadının organizasyonuyla İstanbul'daki Orduspor sevdalıları olarak bir araya geldik. Biraz aceleye geldi ama güzel oldu. Bazı arkadaşlarımız tatilde olduğu için eş dost desteği ile kadroları toparlayıp ilk karşılaşmamızı yaptık. Karşılaşmanın ilk yarım saati bol pozisyonlu ve çekişmeli geçerken sonraki dakikalarda her iki takımda oyundan düşünce bloglar arasında mesafe fazlalaştı :) Malum kondisyon eksikliği kendini gösterdi diyebiliriz. Bundan sonraki karşılaşmalarda daha güzel olacağına eminim.

Tatilden dönecek arkadaşlarımızın da katılımıyla halı saha organizasyonumuzu geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Hazırlık evresini atlattıktan sonra diğer Anadolu kulüplerinden rakip kabul edebiliriz.

Maçtan önce fotoğraf çekinmeyi akıl edemediğimiz için biraz perişan halde bu fotoğrafı çekinebildik. Çoğumuzda Dracula havası var, hoşgörün... Maçı kimin kazandığına gelince, kısaca dostluk kazandı diyebiliriz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...