11 Mayıs 2013

Son Demler... | Antalyaspor vs Orduspor


Ligin bitmesine iki hafta kala noktayı koyduk. Sezon başında aklımızın ucundan dahi geçmeyen bu sona kendimizi alıştırmaya çalışıyoruz. Alışkın olmadığımız bir yere gitmiyoruz ama bu şekilde düşmek de koymuyor değil. Göz göre göre, bağıra bağıra... Umarsız, tutarsız, vefasız bir futbolcu topluluğuyla... Orduspor taraftarının inandığının onda biri kadar inanmayan, trilyonlar kazandığı ekmek teknesine yani Orduspor'a ihanet eden futbolcu topluluğuyla... 

Küme düştük ama son hafta Akhisar maçından sonra tribüne çağırıp emekleri için teşekkür edebileceğimiz bir takıma sahip olmayı isterdim. Geçtiğimiz hafta Ali ve Murat'ı bağrımıza bastık ya, aynı o şekilde kucaklayacağımız bir takım... Ama sahip olamadık öyle bir takıma. Biz onlara her seferinde on adım attık ama onlar hep tutarsız kaldılar. Çoğu maçta rencide olduk. Takım sahada ezilirken biz tribünde dik durduk. Yaşadığımız hayal kırıklıklarına rağmen karanlıklar içinde görülen o son ışık sönene kadar yanlarında olduk ama yetmedi..

İki hafta misafiriz bu ligde. Bugün rakip Antalyaspor. Onlar da sezonu bizim gibi bitirdi, noktayı koydu. Bizim yaşadığımız düşüşe benzer bir düşüş yaşadılar. Ligin ilk yarısı Avrupa yolunda en avantajlı takımlardan biri konumundayken iki hafta kala hedefsiz bir takım durumundalar ve haftalardır süren kötü bir gidişat var. Maç boyunca Mehmet Özdilek'in istifasına yönelik olarak tribünden sesini yükseltecek Antalyaspor taraftarı. Bizim açımızdan maçın  tek önemli boyutu ise kazanmamız durumunda alınacak olan para. Açık söylemek gerekirse   ekonomik olarak 2010-11 sezonundan daha iyi bir durumda olmayacağız önümüzdeki yıl. O yüzden son iki maçın ekonomik boyutu kulüp adına gerçekten önemli.

Kadro analizi, kim oynar ne olur konuşmanın anlamı yok. Canları ne isterse onu oynayacak futbolcular. Umarız keyiflerinde yerinde olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...