17 Temmuz 2013

Faruk Bayar Orduspor'da


Orduspor'umuz geçtiğimiz sezon Tavşanlı Linyitspor forması giyen Faruk Bayar ile iki yıllık sözleşme imzaladı.  Ordu'da başlayan ilk etap kampında da yer alan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun performansından memnun kalınması üzerine Bolu kampı öncesi transfer resmiyet kazandı ve resmi sitemizden ilan edildi.

Futbol hayatına Eskişehirspor'da başlayan ve yine Eskişehirspor'da profesyonel olan Faruk sırasıyla Eskişehirspor, İstanbulspor, Gaziantepspor, Kasımpaşa, Sivasspor, Mersin İdman Yurdu ve Tavşanlı Linyitspor formalarını giydi. Bir dönem yıldız adayı olarak da lanse edilen Faruk Bayar'ı yeteneklerini olumlu kullanamayan futbolcu kategorisine koyabiliriz. İstanbulspor formasıyla milli takıma kadar yükselip Gaziantepspor ve Sivasspor formasıyla Süper Ligde olumlu izlenimler bırakan Faruk'un kariyerinin son üç sezondur düşüşte olduğunu açıkça söyleyebiliriz. Mevcut kadro yapımızda şimdilik alternatif olarak görülen Faruk'un takım içindeki durumunu kendi performansının belirleyeceğini söyleyebiliriz. Sol kanatta forma giyen Faruk kolay adam eksiltebilen, sol kanadı iyi kullanan, hücum gücü yüksek bir futbolcu. Profesyonel liglerde 250'den fazla maçta forma giyen Faruk tecrübesiyle önümüzdeki sezon bize katkı sağlayabilecek bir isim. Futbolunun son demlerini yaşarken kariyerinin son anlarını nasıl geçireceğini ortaya koyacağı performans belirleyecek. Umarız hem kendi adına hem de Orduspor'umuz adına hayırlı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...