19 Ocak 2017

Orduspor'u Kimler, Nasıl Yönetiyor?


Yazıyoruz, çiziyoruz, sorguluyoruz, isyan ediyoruz, umut cümleleri kurmaya çalışıp umut etmek istiyoruz ama bazen... Bazen öylece kala kalıyoruz. 

Bir Orduspor taraftarı arkadaşımız Orduspor Kulübü Avukatı olarak bildiğimiz Çağatay Köksal'a sosyal medya üzerinden bir soru yöneltmiş. Daha önce bizim de dile getirdiğimiz bir öneri ile..''Eski futbolcular alacağının %20 - %10'una razı olur. Orduspor'un kurtuluşu zor değil bence demiş.'' Orduspor Avukatı Çağatay Köksal ise bu arkadaşımıza; ''Transferi ödeme yapmadan açabiliriz ama neye açacağız, mevcut yönetim defteri kapatmış, iki hıyar yöneticiye teslim olmuş kulüp'' diye cevap vermiş.

Çağatay Köksal hala resmi olarak Orduspor'un avukatı mı bilmiyoruz ama Nedim Türkmen'e açılan davalar ve geçtiğimiz hafta yaşadığımız tesis sıkıntısında Orduspor tarafından hukuki olarak açıklama yapan kişiydi. Kulübün içinde olanlara, kulübün nasıl yönetildiğine şahit olan bir kişi. Üslubu normal midir? Tabi ki hayır ama bu cevabın arkasını merak ediyoruz.

Orduspor taraftarları olarak Çağatay Köksal'a seslenelim. Kulübün içerisindeki işleyişi en iyi bilen kişilerden birisi kendisi. Mevcut yönetim defteri kapatmış derken ifade etmek istediği şey nedir? Bahsetmiş olduğu yöneticiler Orduspor'un mevcut durumunda ne gibi yanlış kararlar alıyorlar.? Kendisine göre yanlış giden şeyler nedir? Kulübün kötü yönetildiğinin hepimiz farkındayız ama boşa umut ediyor, hayal kuruyoruz? Orduspor teslim olmuş ve kaçınılmaz sonu mu bekliyor? 

İyi şeyler duymayı umut ettikçe hep daha kötüsüyle karşılaşıyoruz. Orduspor'a kim ihanet ettiyse ve etmeye devam ediyorsa gün gelir Ordu şehri bu kulübe ihanet edenlerden hesabını sorar. 


21 yorum:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...