10 Ağustos 2010

19 Eylül Işıklandırma veTribünün Üzerinin Kapatılması

Stadimiz icin dun guzel bir gelismeyi arkamizda biraktik.Dun itibari ile tek paket halinde kapama ve isiklandirma isleri icin 2.9 milyon tl lik butce ayrilmisti.Ihalenin Ordu İl Özel İdare Genel Sekreterliği ihale salonunda gerçekleştirildiğini ve ihaleye 14 firmanin katıldığını Serkan Insaat firmasinin ihaleyi kazandigini ogrenmis bulunmaktayiz.Gel gelelim stadimizin kapama ve isiklandirma isine 5 sezondur bankasya birinci liginde mucadele eden mor beyazimiz ihale olucak dendi parasi geldi dendi turlu turlu laflar yalan yanlis haberler ve bekleyen bizler artik muradimiza erdik 9 agustosda ihale yapildi onumuzde bekliyecegimiz 15 gun daha var sanirim.1.hafta takim deplasmanda ve K.Erciyes ile karsilasiyor eger ki onumuzdeki 2 hafta icinde calismalara baslanacagini var sayiyorumki yan gitti camura batti en gec calismalar Giresun derbisi ile baslar.Oncelik hangisine verilecek bunun bilgisi henuz aciklanmis degil ama bazi aciklamalar olmustu Baskanimiz ise oncelikle maratonun ustu kapanacak sonra isiklandirma yapilacagi yonunde idi.Ama 2nci yarinin ilk maci K.Erciyes maci Orduspor icin Ordu sehrimiz icin tarihi bir gun olacagi kesin.Ihale sonucunda Sehrimize ve Tek sevdamiz morbeyazimiza hayirli ugurlu olsun diyoruz.

Sizleri stadin fotografi ile basbasa birakirken yeni kapali tribunumuz ile ve isiklandirilmis hali ile biraz olsun gozunuzu kapatin ve 2. yaridaki ilk maci dusunerek ve buyuk bir heyecanla bitecegi gunu bekliyelim.





Bu haberimizle beraber Tum Islam Aleminin Ramazan ayini hayirlara vesile olmasini diler.Divane Asik gibi blog ekibi olarak Oruc tutacak tum kardeslerimize hayirli Ramazanlar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...