11 Ağustos 2010

Emre Özkan Orduspor'da! Sırada Barbaros var!

Ordusporumuz, geçtiğimiz sezon kiralık olarak takımımızda forma giyen Emre Özkan'ı bonservisi ile birlikte Beşiktaş'tan transfer etti. Sol bekte forma giyen Emre 2 yıllığına kendisini Mor-Beyaz renklere bağlayan imzayı attı. Kamp döneminde sol kanat, takımın aksayan bölgesi olarak gözükmüş, bunda sol beklerimizin sakatlıkları da etkili olmuştu. Bu şekilde takımımız yeni sezon öncesi bir eksikliğini daha gidermiş oldu. Orduspor Emre'yi sezon başında da kadrosuna katmak istemiş , ancak daha sonra Beşiktaş'ın bu futbolcuyu takasta kullanmak istemesi sebebiyle transfer gerçekleşmemişti. Emre kampa katılmak üzere Ordu'ya hareket etti. Emre'nin süper lig yolundaki takımımıza katkı sağlayacağına inanıyor, kendisine başarılar diliyoruz.


Sırada Barbaros var!

Süper lig hedefini ıskalamak istemeyen Orduspor işini sağlama alıyor. Bu doğrultuda orta sahanın ortasına takviye yapmayı planlayan takımımız, en son Ankaragücü takımında forma giyen orta saha oyuncusu Barbaros Bahadır Barut'u kadrosuna katmak için çaba sarfediyor. Bu transferde önemli bir aşama kaydedildiği gelen bilgiler arasında. Barbaros futbola Almanya'da Bayern Münih altyapısında başladıktan sonra, Almanya 2.liginde çeşitli takımlarda 80'i aşkın maçta forma giymiş, daha sonra 2007-2008 yılında Kasımpaşa formasını terleten Barbaros,bir sene sonra Ankaragücü'ne transfer olmuştu. 27 yaşındaki futbolcunun 58 maç süper lig deneyimi bulunuyor.

Transferin sonlanıp sonlanmadığı sorumuz üzerine Orduspor Başkanı Nedim Türkmen; " Orduspor, sezona süper lig hedefiyle girmiş ve süper ligi sonuna kadar hakeden büyük bir camia. Bu sebeple transfer bizim takımımız için bitmez. Hedefimize ulaşmamızda yardımcı olacağını düşündüğümüz her oyuncuyu, her dönemde gündemimize alabiliriz." şeklinde yanıt verdi. Türkmen, büyük Orduspor taraftarına layık bir takım oluşturduklarını ve takımın taraftarla buluşacağı ilk maçı iple çektiğini de sözlerine ekledi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...