17 Ekim 2010

19 Eylüldeki Zemin İyileştirme Çalışmaları



H.C.A. Peyzaj Şirketi ile anlaşan klübümüz zemindeki bozuklugun giderilmesi icin calismalara başladı. Yüklenici firma kasim ayı sonunda zeminin tamamıyla istenen seviyeye gelecegini zeminin duzeldigini ilaclama ve gubreleme surecinin devam ettigini belirtti .Peki bu firma kimdir ve asl işi nedir... Yüklenici firma golf sahalarindaki zemin uzerine calismalar yapan bir firma. Daha once bjk fiyapi stadında zemin duzeltme çalışmaları yapmış bu işi yapan bir kuruluş.



Zeminden şikayetçi olan teknik direktör Uğur Tütüneker ve futbolcuların artik Kartal macında minimize edilmis zeminin teknik kapasitesi yuksek olan takim icin ekstra arti kazandiracagını düşünüyorum. Stadın bu sezon başıyla akıllarda kalan kötü imajı bundan sonra yavaş yavaş silinecektir. Zeminin bakımdan önce ve bakımdan sonra fotoğrafları aslında herşeyi açıklıyor. Bundan sonra stadın zemin bakımı bilinçli bir şekilde yapılması durumunda herhangi bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...