25 Ekim 2010

9. Hafta | Orduspor 0-0 Kartalspor


9. Hafta maçında Kartalspor ile 0-0 berabere kaldık. Evimizde oynadığımız son 3 maçta bıraktığımız puan sayısı 7. Belli hedefler peşinde koşuyorsak kendi sahanda bu kadar kolay puan vermemen gerek rakiplere. Çünkü deplasmanlarda telafi ederiz durumları her zaman tutmayabilir. 2 hafta önceki Altay mağlubiyetini harika bi galibiyetle Mersin'de telafi ettik ama bu hafta Bolu'ya gidiyoruz. Zor maç olacak. Yenilsek bile niye yenildik diyemeyeceğimiz bi maç. İşte bu yüzden, bu maça belli bir kredi bırakmak için mutlak 3 puanı almalıydık olmadı.

Maç önceside dediğim gibi Mersin maçından daha zor maç olacağı belliydi. Hemen hemen söylediğim şeylerin bi çoğu çıktı. Rakip bize ne gol atabildi ne biz onların kilidini açabildik. Futbolcularımız sahaya gri formayla çıktılar. O formanın renginin kasveti futbolcularında üzerine çökmüştü Kartalspor maçında. Kayda değer pek bir pozisyonumuz olmadı. Alışkın değiliz bu sene böyle kötü futbola. Ama takımın kötü oynama lüksüde var. Bu ne kadar az olursa sonu bi o kadar güzel olur. Maç boyunca topa daha çok sahip olan taraf, daha çok isteyen taraf, pozisyona girmeye çalışan taraf bizdik ama en net pozisyonlara da onlar girdiler 2 tane direkten dönen topları vardı.

Böyle yaşanacak kazaların sene sonuna doğru değilde, sene başlarında olması iyidir. Her türlü telafisi olur. Geçen hafta yaptığı değişikliklerle Mersin maçını çeviren Engin hoca bence bu hafta Ahmet KURU'yu 82. dakikada sahaya sürerek hata yaptı. Artık bi yerden sonra seri galibiyetler başlamalı. 1 hafta sevin 1 hafta üzül. Böyle böyle şampiyonluğa oynayamayız. Gerçi bu ligde kimse her maçını kazanamıyor ama yine de kazanmamız gereken maçları kazanmalıyız bundan sonra. Kartalspor istediğini aldı. Oynadıkları 8 maç aldıkları 6. beraberlik gerçekten ortada bir başarı var. Kadroları kötü değil. Üzerine biraz daha fazla düşülürse çok işler yaparlar.

Sonuç itibariyle Denizli'nin bay geçtiği bir haftada, yine bir fırsatlar haftasında bizde puan kaybettik. Bu haftaki tüm sonuçlar Denizlispor'a yaradı. Erciyes'in, Rize'nin, Bolu'nun puan kaybetmesi aynı 2 hafta önce olduğu gibi. Yine değişen birşey olmadı, onlar kaybedince bizde kaybettik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...