18 Haziran 2013

Sol Kanat Eren Özen'e Emanet


Erkan Hoca ile anlaşıldıktan sonra transfere hızlı bir giriş yaptık ve altı futbolcuya imza attırdık. Yapılan transferler, transferlerden sonra oluşan kadro yapımız, olası ilk 11'imiz hakkında sezon başlayana kadar analizler yapacağız. Yapılan transferleri incelediğimiz zaman Ptt 1. ligi takip eden çoğu kişinin az çok bilgisi vardır. Eren Özen... Üç sezondur Gaziantep Belediyespor'da düzenli bir şekilde forma giyen Eren play off final maçında bize karşı da forma giymiş, olumlu bir performans ortaya koymuştu.

Yapılan transferler arasında Muhammed Özdin ile birlikte ön plana çıkan iki isimden biri Eren. 30 yaşında olan ve orta alanın solunda görev yapan Eren yıllardır Ptt 1. Ligde istikrarlı bir şekilde forma giyiyor. Toplamda 163 kez Ptt 1. ligde forma giyen Eren'in Gençlerbirliği Asaş'da yaşadığı şampiyonluktan sonra bir sezon Hacettepe ile Süper Ligde forma giydiğini de ekleyebiliriz. Geçtiğimiz sezon 27 maçta forma giyen Eren Özen 4 gol atma başarısı gösterirken, 1 de asist yapmıştır. Uzaktan etkili şutları olan ve frikikleri olumlu kullanan Eren, Ptt 1. Ligdeki yıllardır süregelen istikrarlı futbolunu sürdürdüğü takdirde takımımız adına önemli bir futbolcu olacaktır.

Eren ve kulübümüz adına hayırlı olsun. Umarız 2 sezon önce Gaziantep Belediyespor forması ile bize karşı kaybettiği sezonun bir telafisi olur ve Orduspor forması altında Süper Lige yükselen kadroda yer alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...