19 Ekim 2013

Haftanın Maçı #8 | Orduspor vs Fethiyespor


Blog ekibi olarak son zamanlarda bloğu bayağı bir boşladık. Hüseyin de olmasa buralar boş kalacak. Bir hafta es verdikten sonra yeniden buralardayız.  Takım sezona iyi başladı ama sanırım biz biraz geç form tutacağız. 

Bugün saat 14:00'de kendi evimizde Fethiyespor ile oynayacağız. Maçı TRT-Spor yayınlayacak. Aslında kağıt üzerinde favori biziz ama maç kağıt üzerinde kazanılmıyor. Fethiyespor 9 haftada sadece 4 puan toplayabildi ve ligde 18. sırada. Belki şu an için konuşmak erken ama düşecek takımlar arasında gösteriliyorlar. Maça da bu psikoloji ile çıkacaklar. Bu nedenle oyun disiplininden asla ve asla kopmamamız gerekiyor. Bu haftalar artık ligde kopmaların başladığı haftalardır. Biz 2 sene süper ligde bu kopmalarda hep hüsran yaşadık. Neyse ki geçen hafta Tavşanlı Linyitspor'u yenerek bir nebze olsun şeytanın bacağını kırdık.İnşallah yarınki maçla devam edecek. Bizim için bu maçın başka bir önemi ise rakiplerimiz olan  Balıkesirspor'un ve Ankaraspor'un bugün yenilmeleri. Yarın tabiri caizse 9 puanlık bir maça çıkacağız. Lig uzun bir maraton ama önümüze böyle bir fırsat bir daha gelmeyebilir bu nedenle yarın futbolcusundan yöneticisine amigosundan taraftarına kadar herkes tek yürek olup kenetlenmemiz lazım. Özellikle taraftarlarımızın üzerlerindeki ölü toprağını atması lazım. 2 seneden beri yokları oynayan taraftarımız  bu sene de kaldığı yerden devam ediyor. Keşke bedava bilet peşinde koşanlar, bedava biletin peşinden koştukları kadar  armanın da peşinde koşsalar...


Takımımıza gelecek olursak Eren Özen dışında eksik futbolcumuz yok. Yarın kim oynar kestirmek çok zor. Kaleci Ferhat Odabaşı ve Alişan Şeker iyileşti ama antrenman eksiklikleri var. Hoca tercihini yine Fomichev'den yana mı kullanacak yoksa Ferhat tekrar kaleye mi geçecek onu yarın göreceğiz.  Defans dörtlümüzde değişiklik olacağını zannetmiyorum ama Volkan'ın yerine Ufukhan oynayabilir. Orta sahada ise Selçuk, Landel, Salih ve Anıl'ın yeri garanti  ama kanatlarda kim oynar kestirmek zor. Subasic veya Emre Aygün'den birisi de büyük ihtimal Eren'in yokluğunda orta sahada oynar. Forvette de Alex Ionita... Selçuk, Erkan Sekman ve Salih bu maçta kart görmeleri halinde haftaya Denizlispor ile oynayacağımız maçta forma giyemecekler. Tek temennim Salih ve Selçuk'un ikisinin birlikte kart görmemesi.. Denizlispor maçında ikisinin de olmaması işimizi zorlaştırır..

Rakip Fethiyespor'da ise tehlike çanları çalmaya başladı. Yarınki maçta kart cezalısı Sabri Turgut ile sakatlıkları süren Patrick Etoga ve Aykut Turan maçta oynayamayacaklar. En tehlikeli oyuncuları ise kuşkusuz Onur Okan ile Artun Akçakın. Fethiyespor'un attığı 9 golün 6'sında bu ikilinin imzası var. Artun fizik gücü ile defansımızı zorlayabilir. Onur Okan'a ise boş alan bırakırsak cezayı kesebilir. Bu iki oyuncuyu durdurursak ve ilerde son vuruşları düzgün yapabilirsek maçı kazanmamız içten bile değil..

Ne diyelim Allah yardımcımız olsun. İnşallah yarınki maçtan da alnımızın akıyla çıkarız. İnanmak başarmanın yarısıdır derler. Benim takıma ve Erkan hocaya güvenim tam. 38 haftalık zorlu maratonun ardından Süper Lige ÇI-KA-CA-ĞIZ!!! Ordululara rağmen, Ordulularla birlikte, Orduspor'u, Ordu ile birlikte yukarılara taşıyacağız!!! ve bunu hep birlikte; yönetimi, taraftarı, futbolcusu ve teknik ekibi ile birlikte yapacağız!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...