20 Ocak 2014

21. Hafta | Mersin İdman Yurdu - Orduspor


Bu akşam saat 20:00'da geçtiğimiz sezon Süper Ligden düşerken bize eşlik eden iki takımdan biri olan Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya geleceğiz. 2011-2012 sezonunda Süper Lige yükselirken de bize eşlik eden Mersin İdman Yurdu bu sezon da önemli rakiplerimizden biri durumunda. Gerek ilk altı gerek ilk iki önemli rakiplerimizden biri olan Mersin İdman Yurdu ile ligin ilk yarısı Ordu'da oynadığımız maçta 0-0 berabere kalmıştık. İlk 6 içerisinde yer alan takımlara karşı ligin ilk yarısındaki olumsuz görüntüyü ikinci yarıda tersine çevirmemiz gerekiyor. Mersin İdman Yurdu karşılaşması da bu anlamda umarız bir başlangıç olur.

Saat 20:00'da başlayacak olan mücadeleyi Deniz Çoban yönetecek. Kendisini çok iyi hatırlamayız. Umarız bu akşam da bize eskileri hatırlatmaz. Karşılaşma Trt Spor'dan canlı yayınlanacak. Mersin İdman Yurdu'nda devre arası bir kaç futbolcu ile yollar ayrıldı. Bu isimlerden Lawal'ın eksikliğini ligin ikinci yarısında hissedeceklerini düşünüyorum. Lawal'ın yokluğunda Süper Lig kadrolarında da yer alan Ben Yahia'dan daha fazla verim almaya çalışacaklardır. Kadroda bizden biri olduğunu da belirtelim. Süper Ligde yer aldığımız iki sezon da kadromuzda yer alan Ömer Alp Kulga Mersin İdman Yurdu forması giyiyor. Sezon başında kadroda tutulmak istenen Ömer ile maddi konularda anlaşılamamıştı ve Ömer de Mersin İdman Yurdu'na transfer olmuştu. Süper Ligdeki iki sezonumuzda da birçok maçta görev alan Ömer bu sezon Mersin İdman Yurdu'nda sadece üç maçta forma şansı buldu. Ordu'dan ayrılmasaydı formanın ilk sahiplerinden biri olacaktı belki ama ne diyelim... Son olarak Mersin İdman Yurdu'nun Ligin ilk haftalarında Balıkesirspor ile yollarını ayıran kaleci Ahmet Şahin'i de kadrolarına katarak kaledeki problemlerini de çözdüklerini söyleyebiliriz.

Mersin İdman Yurdu ile 22. maçımıza çıkıyoruz. Oynanan 21 maç sonunda Orduspor’umuz aldığı 8 galibiyete Mersin İdman Yurdu 6 galibiyet ile cevap verdi. 7 maç ise berabere bitti. 2005/2006 ile 2010/2011 sezonlarında 1. Lig’de Mersin’de oynanan ve 4:1 kazandığımız maçlar iki takım arasındaki en gollü en ve en farklı maçlar olarak tarihe geçti.

Maça 1 saatten az kaldı. Haydi Orduspor'um. Uyuyan koca bir şehre rağmen sessiz ve derinden yolumuza devam edelim. Her hafta, her geçen hafta daha da güçlenen umutlarımızla... Mutlu sonun hayaliyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...