11 Ekim 2012

1 Silgi Gönder Kampanyası | Fidangör

Fidangör grubumuz güzel ve bir o kadar anlamlı bir kampanya düzenliyor.. Ayrıntılar aşağıda yer alıyor. Bütün okurlarımızından bu anlamlı kampanyaya destek bekliyoruz.


Şırnak İdil’de bulunan Pınarbaşı İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilerin yardıma ihtiyacı var. Onlar; Ülkemizin dört bir köşesinde birçok zorluklarla, kar kış demeden, sırtlarında hırka veya ayaklarını soğuktan koruyacak doğru düzgün ayakkabıları olmayan; ya da defter kitap hatta silgi veya bir kurşun kaleme bile muhtaç olan minik bedenli ama koca yürekli çocuklarımız. Fidangör 1 Silgi Gönderiyor‘a destekte bulunmak istiyorsanız aşağıda belirtilen adreslere yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.   

NE YAPABİLİRSİNİZ ? 

O miniklerimiz için, evinizde kullanmadığınız her türlü eğitim araç ve gereçlerini bize getirebilirsiniz. Silgi, kalem, defter, kitap, cetvel, pergel, boya, fırça, kalemtraş, çanta, matara, beslenme çantası v.b. 

Tabi ki sadece bunlar değil. Onlar orada kışın okula giderken ayaklarına giyecek botları bile bulamıyorlar. Bu yüzden onların en çok ısınmaya, daha doğrusu üşümesini engelleyecek elbiselere ve ayakkabılara ihtiyaçları var. Bu miniklerimizin ilkokula gittiğini unutmayalım. Elbise yardımlarınızı bu durumu göz önüne alarak yapmalısınız. 30 ile 35 numaraları ayakkabılara, onların üşümesini engelleyecek kabanlara ihtiyaçları var.  

Eğer evinizde; 

Eğer evinizde; 

Silgi 
A4 Kağıtları 
Kalem 
Kalemtraş 
Defter Kitap 
Çanta 
Matara 
Beslenme Çantası 
Hırka 
Atkı 
Bere 
Kaban ( Mont ) 
Ayakkabı 

ve bunlara benzer bir çok elbise ve kırtasiye malzemeleri varsa mutlaka bize ulaştırın. Biz de kış kapıya dayanmadan Şırnak’a götürelim. Getireceğiniz kolilerin veya poşetlerin üzerlerine adınızı ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. 

Bu konuda tribündeki kardeşlerimizin gerekli duyarlılığı göstereceğinden şüphemiz yok. Ancak bu yardımı sadece tribünden değil, bütün Ordu halkından ve Karadeniz’den bekliyoruz. Bu yüzden şehir dışından yardım göndermek isteyen arkadaşlarımız varsa, yardımlarını; Karşıyaka Mahallesi. Kuğukent Sitesi. E-7 Blok. Daire:8 – ORDU adresine gönderebilir. 

Ordu’da yaşayan ve yardımlarını bize ulaştırmak isteyen kardeşlerimiz ise hazırladıkları yardım kolilerini veya poşetlerini Güney Kale Arkası’ndaki ( bilmeyenler için Orduspor logolu brandaya sahip olan ) Fidangör Grubu’na ait mekana getirebilir. 

Bu konuda bilgi almak isteyenler 0 (537) 954 25 55 numaralı telefonu arayabilir, 1silgigonder@forzafidangor.com adresine msn veya mail yoluyla ulaşabilir. 

Fidangör 1 Silgi Gönderiyor destek kampanyasına para yardımı kesinlikle kabul edilmemektedir ve yapılan yardımlar Şırnak İdil’e kargo ile gönderilmeyecek, Fidangör Grubu üyeleri tarafından bizzat götürülecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...