1 Ekim 2012

Şimdi Ciddiyet... | TK 2. Tur Kastamonuspor - Orduspor


Türkiye Kupası 2. kademe maçında yarın Kastamonuspor ile karşılaşacağız. Sonrasında ise takım Ordu'ya dönmeden direk Karabük'e geçecek ve cuma akşamı Karabükspor ile karşılaşacağız. Ligin başından beri saçma sapan bir fikstürle devam ediyoruz. Ligin başından beri oynadığımız tek pazar maçı ligin ilk maçı olan Mersin İdman Yurdu karşılaşması. 5 haftadır ya açılışı biz yapıyoruz, ya kapanışı.. Bu hafta cuma günü Galatasaray'la oynadık, salı Türkiye Kupası, cuma günü tekrar lig maçı (!) Mantığı ne, amacı nedir bilmiyorum ama buna bir çeki düzen vermek gerekir..

Galatasaray galibiyetinden sonra takımda illaki bir gevşeme olmuştur. Kastamonuspor karşısında ligde forma şansı bulamayan futbolcularımız görev alacağına göre as kadronun Karabükspor karşısına motive bir şekilde çıkması en büyük temennimiz.

Kastamonuspor maçı için değerlendirme yapacak değiliz. Rakibimizin gücü, oynadığı lig belli. As futbolcularımız sahada olmayacak olsa bile rotasyonda az süre alan futbolcularımızın bu maçı ciddiye alması ve kayıpsız olarak bu turu atlamamız gerekiyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan süprizleri de göz önüne alarak, İstanbul Belediye'nin nasıl elendiğini, Beşiktaş'ın, Gaziantepspor'un nasıl sıkıntı yaşadığını unutmadan rakibimizi ciddiye almalıyız.

Kastamanuspor 3. Lig 1. grupta 7 puanla 7. sırada yer alıyor. Lige iyi başlayamamış olmalarına rağmen son iki haftada aldıkları farklı galibiyetlerle gruplarında yukarıya tırmanmaya başlamışlar. Türkiye Kupası ilk tur maçında da Sinop temsilcisi Ayancıkspor'u 4-1 mağlup ederek rakibimiz olmaya hak kazanmışlar. Geçtiğimiz sezon Yasin Öztop'un kiralık olarak forma giydiği Kastamonuspor'un kadrosunda bu sezon da tanıdık bir yüz var. Orduspor altyapısından yetişen ve yıllardır 2. ve 3. ligde forma giyen Fırat Sağesen'de Orduspor'a karşı forma giyecek. Onun açısından da ilginç ve anlamlı bir karşılaşma olacak.

Avrupa hedefimiz doğrultusunda Türkiye Kupası bizima adımıza bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirmek bizim elimizde.. Umarız bir süprize mahal vermeden bu turu geçeriz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...