29 Eylül 2012

Rıdvan Dilmen Kafası...



Bir zamanlar ne yalan söyleyeyim saygı duyar futbol bilgisine güvenirdim Rıdvan Dilmen'in. Ama geçtiğimiz sezon başında patlak veren şike olaylarından sonra duruşu, konuşmaları o kadar değişti ki, yaptığı analizler ve yorumlar hep havada kalıyor. Bazı şeyler hakkında fikrini beyan edersin ama fikir sahibi olmadığın konuda ahkam kesmek hakkaten çok komik oluyor. Bundan birkaç sene önce çoğu takım taraftarının saygı duyduğu, görüşlerini önemsediği bir isimdi Rıdvan Dilmen.. Peki, ya şimdi ?

Ntvspor maç sonrası Rıdvan Dilmen esintileri ;
  • Selçuk bir vurdu, kaleci sektirmedi bile.. Aynı kalecinin çok kötü maçlarını biliyorum ben. Tabi rakip Galatasaray olunca daha dikkatli oluyorsun. Piyasa maçı onlar için..
  • Sol tarafta bir oyuncuları var, ne koştu öyle.. Merak ediyorum gelecek hafta o kadar koşacak mı..
  • Belediye maçında 80 bin kişilik stadta 250 kişiye (!) oynadılar.
  • Güntekin Onay : Kariyerinde üç defa Avrupa'da finali olan bir teknik direktör Cuper. Rıdvan Dilmen : Kimlerle, hangi takımlarla ? (!)
  • Haftaya kimle oynuyor Ordu, Trabzon'la mı ? 
Monje'nin daha önce bir maçını dahi izlemediği kesin. Taraflı tarafsız Orduspor'u biraz yakından takip eden herkesin hakkını teslim ettiği Fornezzi'ye kötü kaleci diyebilecek kadar bilgi fukarası.. Geçtiğimiz hafta Belediye maçında 250 kişiye oynadılar diyebilecek kadar pişkin.. Analiz ettiği takımın gelecek hafta kimle oynadığını dahi bilmeyecek kadar işine saygısız.. Kendi antrönörlük kariyeri ülke sınırlarını aştığı için Güntekin Onay'ın Hector Cuper ilgili cümlesine alaycı bir şekilde cevap verecek kadar şebek.. 5 dakikalık konuşmasının her anı eleştiri, yerme mahiyetinde..

Kendini bu kadar kasma Rıdvan.. Biz seni geçtiğimiz sezon pislik içinde yüzen kulübünün şakşakçılığını yaptığın zamanlar, alakasız bir maç sonrası Nedim Türkmen tapeleri çıkarıp Orduspor şike yapmış yeaa diye laf cambazlığı yaptığın zamanları unutmuş değiliz. Dediğimiz gibi bu kadar kasma kendini.. Biliyoruz biz seni..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...