28 Mayıs 2013

Şampiyon Menekşeler..!


Potanın Menekşeleri emeğini karşılığını sonunda aldı ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’ne yükseldi. Bu gururu tüm Ordululara yaşattığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır. Geçen hafta yazımda da belirttiğim gibi Altay Konak Belediyespor ve Ordusporumuzun favori olduğunu; herhangi bir kaza olmadığı takdirde sürece 1.lige çıkacağımızı yazmıştım. Yanılmadığım içinde mutluyum. 

Finaller bizim için tam bir final havasında geçti. İlk gün Ankara Ormanspor maçını son saniyelerde, Altay Konak Belediyespor maçında yürekler ağza gelse de; Potanın Menekşeleri Edirnespor’a 25 sayılık fark atarak o maçı unutturdu. Pazar günüde Çankaya Üniversitesi maçını da son periyotta kazandık. Ankara Ormaspor ve Çankaya Üniversitesi maçlarında ortaya koyulan performans inanın seyre değerdi. 

Muğla da, Orduspor coşkusu… 

Saha içinde her şey güzel giderken taraftarlarımıza da değinmek istiyorum. Ordusporumuzu Muğla da; Çılgınlar grubu, Amigo Zeki ve Murat, Muğla Üniversitesinde okuyan Ordulu öğrenciler, Marmaris Ordulular Derneği, çevre il ve ilçelerden gelen taraftarlarımızın hiçbir maçta takımımızı yalnız bırakmadı ve destekledi. Muğla Atatürk spor salonu’nda Orduspor maçı oynanırken sanki şölen vardı. Yalnız bu çoşkuyu diğer maçlarda görmek imkansızdı. Kısacası Muğla'ya Orduspor’un coşkusu yetti. 

Finallerin son maçını Adana Botaş Gençlikspor ile oynayan Potanın Menekşeleri bu karşılaşmadan da 71-66 galip gelerek finallere nokta koydu. Finallerin sonunda Altay Konak Beldiyespor Şampiyon olurken, Ordusporumuzun ikinci olarak çıkmayı başardı. Diğer sıralamalar ise; 3.Ankara Ormanspor, 4. Çankaya Üniversitesi, 5.Edirnespor ve son sırada ise Adana Botaş Gençlikspor olarak sıralandı. Şampiyonaya takımımızın adına damga vuran oyuncusu tartışmasız 13,2 sayı ortalaması ve kritik yerlerde kazandırmış olduğu sayılarla Aynur Metin oldu. 

Şampiyon takımımızı kuran, bize bu heyecanı yaşatan yöneticilerimize, teknik heyetimize, sporcularımıza tek tek teşekkür ederim. 

Artık bu takımı Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligin de izleyeceğiz…

Tan Aşkan
@ordusporbasket

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...