7 Ağustos 2013

Mustafa Tuna Kaya Orduspor'da


Son olarak geçtiğimiz sezon Fransa 2. ligi takımlarından Arles-Avignon forması giyen Bakary Soro'yu kadrosuna katan Orduspor'umuz defans hattına bir takviye daha yaptı. Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor ile PTT 1. ligde Süper Lige çıkma sevinci yaşayan tecrübeli defans oyuncusu Mustafa Tuna Kaya ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Defansın sağında görev alan Mustafa Tuna geçtiğimiz sezon Erciyesspor forması ile 20 maçta forma giydi. 29 yaşındaki tecrübeli fubolcu daha önce Ptt 1. ligde Mersin İdman Yurdu, Güngören Belediyespor, Gaziantep BŞB ve Erciyespor ile toplamda 163 maçta forma giydi.

Erkan Sekman ve Muslu Nalbantoğlu'ndan sonra Mustafa Tuna Kaya ile sağbek mevkiine üçüncü takviyemizi yaptık. Bolu kampında beklenilenden uzak bir performans ortaya koyan Muslu Nalbantoğlu'nun durumundan memnun kalmayan teknik heyetin böyle bir takviye istediğini söyleyebiliriz. Bu üç isim ile sezona başlar mıyız yoksa Muslu ile yollar ayrılır mı onu önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Kulübümüz ve Mustafa Tuna adına hayırlı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...