17 Ekim 2014

Erkan Sözeri'nin İstifası Üzerine...



Fikret Yılmaz'ın istifasından sonra Erkan Sözeri hamlesini enine boyuna değerlendirmiştik. Geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntıları ve sıkıntılardan dolayı yaşanabilecek problemleri yazıp Erkan Sözeri tercihinin bize göre doğru bir karar olmadığından bahsetmiştik. Biz uzun vadede problem beklerken Erkan Sözeri hepimize ters köşe yaptı ve göreve geldikten 12 gün sonra istifa etti.

Erkan Sözeri istifa nedenini alamadığı peşinat olarak belirtti. Takımın bir gün sonra Urfaspor maçı için yola çıkacak olması ya da takımın Erkan Sözeri ile geçirdiği iki haftayı, boşa giden zamanı umursamadı bile bu kararı verirken... 3 gün önce kulübün içinde bulunduğu durumun bilincindeyiz diye açıklama yapan kendisi değilmiş gibi prensiplerinden bahsedip verdi kararını.

Erkan Sözeri Orduspor'un içinde olduğu durumu gerçekten en iyi bilen kişilerden biridir. Geçtiğimiz sezon Orduspor'un en sıkıntılı zamanlarında teknik direktörlüğünü yaptığı kulübe yine zor bir zamanda döndüğünün de oldukça farkındaydı. Sezon başında yaptığı transferlere son saatlerde lisans çıkarmış, futbolcuların peşinatlarını lig başladıktan sonra zar zor ödeyebilmiş bir takıma geldiğinin elbette bilincindeydi. Küçük hesaplar peşinde koşmasına hiç gerek yoktu. Farkında değil ama bu davranışından dolayı Orduspor'dan çok kendisi zarar görecek. 


Erkan Sözeri'nin istifası üzerinde takımın başına Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver getirildi. İki isim de Orduspor'da yıllarca görev yapmış, bu kulübün içini dışını bilen futbol adamları. Sebahattin Hoca bir adım önde olacak. Yaşanılan psikolojik çöküntüden sonra yeni bir başlangıç için mücadele edecek. Takımdaki futbolcuların %80'i Sebahattin Hoca ve Tahsin Türkmen'in kulübe kazandırdığı futbolcular. O yüzden futbolcular ile arasında iyi bir iletişim ve bağ var. Bundan sonra top yönetimde ve Sebahattin Hoca'da. Yönetim aldığı kararın arkasında durup Sebahattin Hoca'ya güven verecek ve huzurlu çalışmasını sağlayacak. Ligde henüz 5 hafta geride kalırken öylesine çok şey yaşadık ki bundan sonra ne olur, sezon sonunda nasıl bir yerde oluruz kestiremiyoruz. Tek istediğimiz suların durulması ve eski Orduspor'umuzu sahada görmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...