18 Ekim 2014

Haftanın Maçı | Şanlıurfaspor vs Orduspor


Bugün 6. haftanın açılış maçında Elazığ'da Şanlıurfaspor ile oynuyoruz. Ligde 5 hafta geride kalırken aldığımız 4 puanla ligin son sıralarını bizimle aynı puan alan altı takım ile paylaşıyoruz. 5 haftada geride iki hoca bırakırken sezon öncesi yaşanan krizler de cabası. Her sıkıntıdan sonra YENİ BİR BAŞLANGIÇ diyoruz ama çözülen her sıkıntıdan her problemden sonra yeni bir sıkıntı, yeni bir problem karşımıza çıkıyor. 

İki yeni hocamızla çıkacağız Şanlıurfaspor maçına. Mutumba, Bilal Türkgüler ve Landel sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Mutumba ve Bilal'in sezon başından beri süregelen sakatlıklarına Landel de eklendi. Landel bizim için önemli bir kayıp ama sezon başından beri üst düzey bir katkı sağlamadığını düşünürsek eksikliğini çok da hissedeceğimiz söylenemez. Sebahattin Hoca'nın kadro seçimi konusunda bir fikrimiz yok. Elindeki iskeletin sınırları belli ama isim olarak da taktik olarak da farklı bir Orduspor izleyebiliriz. Onun düşündüğünü futbolcular sahaya ne kadar yansıtabilir hepimiz izleyeceğiz.

Şanlıurfaspor geçtiğimiz sezona nazaran biraz daha derli toplu başladı bu sezona. Kadrolarını isim isim ele alacak olursak oldukça kaliteli bir ekip olduklarını söyleyebiliriz. Geçtiğimiz sezon İstanbul Belediye'yi şampiyon yapmış olan Cihat Arslan'ın yönetiminde yaptıkları yatırımı başarıya dönüştürmek istiyorlar. İddialılar ve bugün de sahaya kazanmak için çıkacaklar. Bize nazaran problemsiz, üstüne koyarak ilerleyen bir ekip olduklarını çok rahat söyleyebiliriz. Bu sebeple bizim açımızdan oldukça zor bir karşılaşma olacağı aşikar.

Lige tutunmak, biraz olsun kendimizi hatırlatmak, üstümüzdeki ölü toprağını atmak için kazanmamız gerekiyor. Beraberlik bir nebze olsun toparlayıcı olabilir ama bir mağlubiyeti daha kaldıracak durumda değiliz. Gelecek hafta zorlu Osmanlıspor deplasmanına gidecek olduğumuzu da koyarsak ortaya mutlak suretle bu deplasmandan puan çıkarmalıyız. Umarız bu sefer yeni bir başlangıç olur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...