6 Haziran 2012

Tebrikler Çocuklar | U-19 Türkiye 4.'sü

U-19 kategorisinde Karadeniz Bölge Şampiyonu ve Kademe Grubu şampiyonu olan U-19 takımımız geçtiğimiz günlerde Yalova'da yapılan Türkiye Şampiyonasına katılmıştı. Yalova'da yapılan Türkiye Şampiyonasının ilk maçında Konyaspor ile karşı karşıya gelen U-19 takımımız ikinci yarının henüz başında 10 kişi kalınca sahadan 4-0'lık bir mağlubiyet ile ayrıldı. Turnuvanın 3.lük-4.lül maçında Aydın Sağlıkspor ile karşılaşana U-19 takımımız karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı ve Türkiye 4.'sü oldu. Turnuvayı ise ilk maçta 4-0 yenildiğimiz Konyaspor kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Karadeniz Bölge Şampiyonu ve Kademe Grubu şampiyonu olduktan sonra Türkiye Finali istediğimiz gibi sonuçlanmasa dahi U-19 takımımızın Yalova'da yapılan finallere katılması, son 4 takım arasına kalması büyük bir başarıdır. Yıllardır alt yapı kategorilerinde bu tarz başarılarımız mevcut değil. O yüzden genç kardeşlerimizi ve Turgut Kır hocamızı tebrik ediyoruz. Umarız bundan sonraki süreçte alt yapıdaki başarılarımız devam eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...