9 Ekim 2012

Nedim Türkmen'in Bizim Stadyum'a Konuk Olması Üzerine...


Başkan Türkmen, Bu Akşam HaberTürk'ün Konuğu Orduspor Kulüp Başkanımız Doç.Dr.Nedim Türkmen, bu akşam “Bizim Stadyum” programının konuğu olacak. Saat 23:30'da Haber Türk TV'de yayınlanacak olan ve Sunuculuğunu Faik Çetiner'in yaptığı Bizim Stadyum programında, Başkan Türkmen, Orduspor'da yaşanan gelişmeler, Orduspor'un hedefi ve merak edilen tüm konularda soruları cevaplayacak.
Dün resmi sitemizden yukarıdaki duyuru yapıldı. Başkanımızın ulusal bir kanala konuk olması, son zamanlarda yakaladığımız başarılı çıkışın da etkisiyle çoğu Ordusporlu gibi biz de televizyon karşısına geçtik ve HaberTürk'ü izlemeye koyulduk. Beklentilerimiz belliydi aslında. Bir spor programı Süper Ligin namağlup tek takımının başkanını programına konuk ettiğine göre Orduspor'un ligdeki durumundan, hedeflerinden, Hector Cuper'den, ligin geri kalanında nasıl bir beklenti içinde olunduğundan, planlardan, projelerden vs vs konuşulmasını umut ettik. Fakat programın başlaması ile birlikte yanıldığımızın farkına vardık. Program 23:30'da başladı ve 01:00'a kadar Alex konusu tartışıldı programda. 1.5 saat boyunca Başkan oturdu ve konuşulanları dinledi. Alex muhabbeti sona erdikten sonra Faik Çetiner Nedim Türkmen'e ilk sorusunu sordu;
  • Galatasaray kongre üyesi olduğunuz biliniyor, bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz ?
  • Şike sürecinde yaşananlar ?
  • Fenerbahçe'nin havuzdan çıkması konusunda ne söyleyeceksiniz ?
  • Kulüpler Birliği toplantısında Ali Koç ile olan kavga ? ( Kenan Yaralı'yı Ali Koç diye biliyorlar)
Gece saat 01:30'a kadar bekleyen Ordusporlular sorulan bu soruların Nedim Türkmen tarafından cevaplandırmasını dinlediler. Üzerinden aylar geçmiş mevzuları başkan Türkmen daha önce defalarca yanıtlamış olmasına rağmen, defalarca gazatelerde bu soruların cevapları yer almış, sosyal medyada gündeme gelmiş iken Faik Çetiner'in programı rayting yapsın diye sabırla tek tek tekrardan yanıtladı. Peki, resmi siteden duyurusu yapılan bu programı Orduspor taraftarları bu konular konuşulacak diye mi izlediler?

Daha önce sayın Türkmen bu tarz programlara gerek telefon ile gerek bizzat iştirak ederek katıldı. Tek hatırladığımız Başkan Türkmen'in söylediklerinin çarpıtılması ve tartışma ortamı yaratılarak rayting elde etmek amacıyla Orduspor'un bu tür tartışmalara alet edilmesiydi.

Çok fazla uzatmadan,

Biz Sayın Türkmen'den dün akşam Orduspor taraftarları olarak şunları beklerdik ;

Misafir olarak davet edildiği bir programda 2 saate yakın bir süre Alex mevzularını dinlemek yerine Orduspor Kulübünün Başkanı olarak programa neden davet edildiğini sorgulamasını,

Başkanı olduğu kulüp ligin namağlup tek takımı olmasına ve bu durumun orada konuşulması gerekirken aylar önce defalarca konuşulan, tartışılan Orduspor'a zarardan başka bir şey vermeyen konular hakkında kendisine yöneltilen sorulara cevap vermemesini, kendisine bu tarz sorular sorulurken bir tepki vermesini beklerdik. ( Beni buraya bunları sormak için mi davet ettiniz diyebilirdi en azından.. )

Sayın Başkan'ın daha önce ve dün akşam katıldığı programlardan bir ders çıkarmamız lazım. Programın sunucusunun daha ilk sorusundan amacı zaten belli. Misafir ettiği bir kulüp başkanına 2 saat farklı bir konuyu dinletmesi de misafirine ne kadar saygı gösterdiğinin göstergesi.

Orduspor taraftarları olarak başkanımızın bu tarz polemikler içerisine girmesini, Orduspor ve kendisi üzerinden tartışma ortamı yaratarak rayting elde etmek amacıyla davet edildiğini belli olan programlara katılmasını doğru bulmuyoruz.

Başkan Türkmen umarız bundan sonraki süreçte dün akşamki gibi bir ortamda bulunup tek gayesi rayting olan, Orduspor'un ligdeki durumu umrunda olmayan, en önemlisi kendisine saygı göstermeyen programlara katılmaz.


13 yorum:

  1. Sabah 6'da kalkmam gerekmesine rağmen saat 01:30 a kadar başkanın konuşmaya başlamasını bekledim.

    Faik Çetiner'in sorduğu ilk sorudan sonra ağzıma ne gelirse söyledim, habertürkü aradım aam muhatağ bulamadım.

    Başkan yeter artık. Ne bizi kepaze et ne kendini.
    saksı gibi oturdun 3 saat boyunca. toplasan 3 dakika konuşmadın.

    YanıtlaSil
  2. Benim şu kadar vaktim var, bu süre içerisinde Orduspor'un şuanki durumundan konuşurum diye önceden belirt öyle çık programa başkan. 3 saat boyunca orada o saçma sapan sorulara cevap vermek için mi oturdun ? Yakışmıyo sana, alet olma artık bu yavşak basının oyunlarına. Bir değil iki değil kaçıncı defa düşüyosun bu tongaya

    YanıtlaSil
  3. Havuzdan siz şimdi ne kadar para istiyosunuz.
    20 milyon az para mı, yetmiyo mu yaw size ?
    N.Türkmen: E az para değil ama rakibim 10 katını alıyor?
    Olsun yaa az paramı 20 milyon..

    Böylesine yavşak bir üslupla başkana soru soruyor programdakiler. Yazıklar olsun.

    YanıtlaSil
  4. Başkan yarım saat sonra beni buraya Aleks konusunu konuşmak için mi çağırdınız bana eyvallah diyip ordakileri göt etseydi işte o zaman bu taraftarın gönlündeki yeri dahada büyürdü. Ama oturdu. Muhabbet sardı sanırımç.

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar programı izlemedim ama Başkanın da bundan rahatsız olduğunu ama zaten Ordusporu gözardı eden medya ile çok fazla zıtlaşmak istememesinden kaynaklı diye düşünüyorum. Bunlar gazeteci, spor yorumcusu, köşe yazarı titri ile anılıyor ama bana göre 5 para etmeyen, birilerinin yalakalarından öte değil. Bu gibi olaylar tekrarladıkça da tat kaçırır diye düşünüyorum. Çok da fazla önemsemeye gerek yok.

    İşte bu yüzden yanlızlığın Maraton tribünündeyiz halen...

    YanıtlaSil
  6. biz taraftarlar olarak bu duruma tepkimizi göstermeliyiz
    herkesi habertürke tepki mailleri atmaya davet ediyorum
    bu kadar saygısızlık olmaz

    YanıtlaSil
  7. Olan oldu biten bitti.
    O tepkiyi biz değil başkan gösterecekti.
    Biz bundan sonra mail atsak ne olacak ?
    Belki başkan yarın tekrar katılacak..

    YanıtlaSil
  8. Benim anladmadigim
    Baskana yolmu gosteriyorsunuz????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bize göre yanlış olan ve olmaması gereken birşeyi ifade ettik. Çoğu Orduspor taraftarının da bu yönde düşündüğü malumunuz.

      Bunun adı yol göstermekse eğer, evet.

      Sil
  9. forzaviola529 Ekim 2012 17:19

    geçen seneyi unutmayalım aynı şahıs programında bir kaç yandaş kişiyle ve rıdvanı programına bağlayıp başkanımıza iftira atmasına aracı olmuştu.Faikin başkanımızı programına davet etmesinin tek amacı bence ''bakın geçen sene bol bol konuştu ,bakın çağırdım 5 dakka anca konuşturdum demek içindi''.psikolojik olarak başkanımızı ve takımımızı küçük göstermek geçen senenin kinini ego tatminiyle gerçekleştirmiş olmayı istedi.Başkanımıza akıl vermek haddimize değil ama rahatsız olduğumuz duruma isyan etme hakkımızda var.Bizi temsil eden Orduspor başkanına karşı yapılan herşey taraffara ve Ordululara yapılmıştır sayıyorum.dün gece Orduspor aşığı olarak sinirden zor uyudum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sadece başkanımıza değil hector cupere de iftira atılmıştı.sadece bigisine görüşüne başvurulduğu halde italyada adı şikeye karıştı denilerek Orduspor başkanı hem şikeye karşı hem nasıl cuperi getiriyor diye toplumun önüne atıp karalama kampanyası başlatmışlardı.cupere bilmeden sallayan şahıs da klübe sormak yerine googledan araşırma yaptım deme yüzsüzlüğünü göstermişti.Başkanımız belki siz iyi niyetle gittiniz o programa ama işte yaşayarak bunların ne olduğunu bir kez daha gördünüz.Eskiyi hatırlatmamın nedeni taraftar hiç bir zaman unutmaz.

      Sil
  10. Arkadaşlar tepkimizi toplu ve medeni bir şekilde dile getirmeliyiz. Faik çetinerin mail adresi fcetiner@htgazete.com.tr
    dün akşamki program ile ilgili şikayetlerimizi direk mail olarak atalım

    YanıtlaSil
  11. ersin s zaten başımıza ne geliyorsa bu yüzden geliyor
    olan oldu daha tepki göstersek ne olacak
    biz eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur
    her aleyhimize olan karar da birlik olup tepkimizi göstermeliyiz ki ordunun sahipsiz olmadığını ordu hakkında kötü haketmediği bir haber yapacakları ya da 2. sınıf takım muamelesi yapacakları zaman arkasında kocaman bir orduspor taraftarı olduğunu bilmeliler

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...