20 Şubat 2012

Kulübümüzden Yapılan Destek Açıklaması Üzerine...



Az önce Yıldırım Demirören 14 kulübün desteğini alarak, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için adayım dedi. Bizim her ne kadar hoşumuza gitmese de destek açıklaması yapan 14 kulüpten biride Orduspor... Orduspor bu sürecin hep bir parçası oldu en başından beri. Olaya aklı selim yanaşan, hukukun gerektirdikleri neyse onun yapılması gerektiğini vurgulayan taraf oldu. Bu süreç içerisinde Orduspor kulübünün dile getirdiklerinin Orduspor'a bir gram fayda sağlamadığı ap açık ortada. Aksine zarar gördük. Gerek saçma sapan beyanlarla, gerek hiçbir elle tutulur yanı olmayan belgelerle Orduspor'u karalayarak bu pisliğin içine Orduspor kulübünede çekmeye çalıştılar. Fakat doğruları söylemeye devam etti kulübümüz. Zaten doğruları dile getirirken kulübün bir menfaat beklentisi içinde olmadığını, tamamen Türk futbolunun geleceği için olaya bu kadar müdahil olduğundan hiçbir süphemiz yok. Kulübümüzün, başkanımızın duruşundan Orduspor taraftarı olarak her zaman gurur duyduk.

AMA ;

Bugün gelinen noktada, Orduspor Kulübünün şike süreci içerisinde adı geçen kulüplerden birinin başkanı olan kişinin adaylığına destek vermesinin mantıklı bulduğumuzu söylemek gerçekten zor. Bu süreçte bu kadar zarar görmüşken, bu zamana kadar yaptığımız şeylerle çelişir kararlar almak Orduspor Kulübüne yakışmadı. Her ne kadar sürüden ayrılanı kurt kapar deselerde keşke bu sürünün bir parçası olmayıp en azından sessiz kalabilseydik. Daha düne kadar gerekirse Avrupa'ya gitmeyelim diye açıklama yapan bir adaydan bahsediyoruz. Yıldırım Demirören'in başkan olduğu Türk Futbolunun içinde bulunduğu kaostan çıkacağına inanan kulübümüzün resmi siteden yaptığı açıklama Orduspor taraftarlarını şaşkınlığa uğratmaya yetti. Umarız kulübümüzün verdiği desteğe rağmen Türk Futbolu adına daha mantıklı bir aday seçilir ve bu saçmalığın gerçekleşmesine sebep olan kulüplerden biri olmayız..!

Çoğu Orduspor taraftarının bu görüşe sahip olduğuna ve alınan bu karardan dolayı hayal kırıklığına uğradığına eminiz. Orduspor taraftarının sesi olarak Divane Aşık Gibi'nin görüşüde bu şekildedir.

9 yorum:

  1. BENDE AYNI FİKİRDEYİM YILDIRIM DEMİRÖRENİ DESTEKLME KARARI BENİ ŞOK ETTİ,BAŞKAN YANLIŞ YOLLARA SAPTIN BİZDEN DEMESİ

    YanıtlaSil
  2. Ben anlamadım.Cidden anlamadım.Duruş diyorduk; gurur duyuyordum Orduspor'un yerinden, tavırlarından çocukça bir isyan olmadığını yapılması gerekenin gerçekten öyle olduğunu anlatmaya çalışıyordum.Ağzı kapanmıyor diye tepki gösterilen Sn.Nedim Türkmen 'e kendi çapımda çevremde destek veriyordum.Rantın peşinde koşmadığından ,kaostan kişisel ve kulüpsel ihtiyaçlarımızı gözetmeye çalşarak değil Türk futbolu için sporu için fayda sağlayacak şekilde çıkabileceğimizi düşünüyordum.
    Tamam,kabul.Herşeyi biliyomuyuzki futbol ve spor camiasındaki,sorgulayacağız bu kararı.Bununla beraber YD diyorlar ya...YD...
    Size katılıyorum :süreç boyunca fikirlerinize ve onun dışında ,sahadaki gördüklerinize ve yorumlarınıza değer veriyorum.Özellikle kulübün arkdasında duruşunuzu kamuoyunun ve sizin mantıksız gördüğünüz bir durum içerisinde değiştirebilmenize saygı duydum.Kamuoyunun fikrinin bu konuda bi önemi olur mu bilemem sonuçta genel seçim değil ama YD nasıl 14-15 kulübü arkaasına almış anlamış değilim.Sizin de belirttiğiniz gibi umalım ki sonuç korkulan olmasın.

    YanıtlaSil
  3. kulübümüzün internet sitesi üzerinden kınama yazımı yazıp gönderdim, tüm orduspor taraftarlarının bu konuda ortak hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. Ordusporumuzun bu zamana kadar türkiye üzerinde edindiği güzel imajı bir anda ortadan kaldıran ve camiamızı "döneklikle" suçlanacak hale getiren bu yönetim kararı kınanmalıdır.

    bir ordulu ve ordusporlu olarak bu karardan duyduğum utancı üzüntüyle belirtmek istiyorum.

    divane aşık gibi grubumuzun da bu konuda bir protestoya öncü olması gerektiğine inanıyorum.

    lütfen bu konuda tavrımızı yönetime ulaştıracak bir girişimde bulununuz. çok büyük rahatsızlık ieçrisindeyiz.

    YanıtlaSil
  4. Bu işbirliğin zeminini gösteren bir karardır. Adana söyleyip Urfa yemektir. Şort giyip kayak yapmaya gitmektir. Böyle dönüş olamaz. YAZIKLAR OLSUN

    YanıtlaSil
  5. Bu işbirliğin zeminini hazırlar. Denize gitmek için hazırlanıp şortları havluları çantaya attıktan sonra kayak yapmaya gitmek gibi, çok saçma. Neydin ne oldun misali? Neyin kafasını yaşıyor bu başkan? Desteklediği isme bak.

    YanıtlaSil
  6. Bende sizlerle aynı fikirdeyim, şok oldum. Hem Demirörenin adaylığını açıklamasına hemde kulübümüzün desteğine inanamadım..

    YanıtlaSil
  7. Demirören TFF başkanı olursa Türk futbolu kaostan çıkmaz. Kendisi Beşiktaşı bitirmek üzere olan bir bir başkan. Durum böyleyken tff başkanlığı için aday olması korkunç.Bizim başkanın desteğini ise kendisine yakıştıramadım.

    YanıtlaSil
  8. kendi kulübünü yönetemeyen kulübü kendine borçlandıran bir adamın tüm kulüplerin yöneticisi olmak için 14 takımın desteğini aldığını duyunca şok oldum.Ordusporun bu kulüplerin içinde olduğunu duyunca daha da şok oldum.
    Che derki ''Her zaman doğruları söyle.Takdir eden olmasa da vicdanına hesap vermek zorunda kalmazsın''
    Bu zamana kadar hep doğru olanı yapan bir kulüp olarak bu duruşumuzu devam ettirmeli yıldırım demiröreni desteklememeliyiz.Türk futbolu büyük bir gaflete düşse dahi biz bunun müsebbiplerinden biri olmamanın vicdani rahatlığını yaşarız

    YanıtlaSil
  9. ordusporuda kemiklesmis takimlar ve yönetimler seviyesine getirtenizya pes artik.. hic mi bir akli selim sahibi yok bu godamanlar arasinda.. niye herkes ayni telden caliyor anlamiyorum.. demirörenden kime hayir gelmisde diblerde sürünen türk futboluna hayir gelsin.. keske harbiden bozmasaydik durusumuzu baskan.. keske..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...