16 Aralık 2012

Umut Cümleleri... #16 | Orduspor vs Antalyaspor

 

16. hafta... Kazanmayı unutmak bir tarafa bedeninden ruhu, kazanma isteği alınmış, haftalardır sahada ne yaptığı belli olmayan bir takım... Ligin başındaki Orduspor'u izlememiş olsak potansiyelimiz bu, elimizden gelen bu diyeceğiz ama kötü oynadığımız maçlarda bile sahaya koyduğumuz mücadeleyi düşündüğümüz de performans düşüklüğünün yanı sıra diğer unsurların da geldiğimiz noktada etkili olduğunu söyleyebiliriz. Futbolculardan ziyade taraftar da bir an önce devre olsa da nefes alsak diye düşünüyor. 

Bu kaos içinde, umutsuzluk cümlelerinin sıkça dile getirildiği ortamda yarın Antalyaspor ile karşılaşacağız. İki takımın son haftalardaki performansını ortaya koyduğumuzda bizim adımıza oldukça zor bir karşılaşma olacağını söyleyebiliriz. Antalyaspor'un ligin başından beri sürdürdüğü istikrarlı bir çizgi var. Hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda deyim yerindeyse çatır çatır futbol oynarak yollarına devam ediyorlar. Biz ligin başında yakaladığımız başarılı grafikten sonra düşüşe geçip dibi görürken onlar her geçen hafta futbollarının üzerine koyarak üst sıralarda tutunmayı başardılar. 

Yarın ki maç hakkında bir şeyler söylecek olursak, son haftalarda izlediğimiz takım bu kadar kısa sürede kendini ne kadar toparlar bilmiyorum ama sahada dört dörtlük futbol oynayan bir takım göremesek de en azından mücadele eden 11 futbolcu görmeyi umut ediyorum.

Takımımızda Barral ve Roversio sakatlıklarından dolayı, Nizamettin Çalışkan ise kart cezalısı olması sebebiyle forma giyemeyecek. Antalyaspor'da ise apandist ameliyatı olan Uğur İnceman forma giyemeyecek. Antalyaspor ile yarın 28. defa karşı karşıya geleceğiz. Toplamda Antalyaspor 10 kez sahadan galip ayrılırken biz 6 kez kazanmışız. 12 karşılaşma ise beraberlik ile sonuçlanmış. Maçın hakemi Fırat Aydınus. 

Yarın sahada nasıl bir Orduspor göreceğiz gerçekten merak ediyoruz. Maçtan sonra bir şeyleri konuşmak sanırım daha iyi olacak... Yüreğiyle oynayan ve maç sonunda 3 puanı kazanmış bir Orduspor görmemiz dileğiyle...

1 yorum:

  1. Ozan Özçelik16 Aralık 2012 12:10

    İçim o kadar buruk ki, nasıl bir totem yapsamda bu maçı alabiliriz düşüncülerine girmeye başladım... Bu sefer karşılaşma öncesi o sihirli iki kelimeden oluşan ispanyolca cümleyi kurmayacağım. Bugün günlerden diye başlayan tag ı yazmayacağım. Çok endişeliyim. Üç puana o kadar muhtaç bir durumdayım ki işime pozitif etkisinin olacağına inanıyorum. Ne oluyor bu takıma? Neden birden çöküşe başladık? Soru işaretlerini kafamda noktalayamıyorum. Bu takımın, şehrin, taraftarın üç puana ihtiyacı var! Ruhunuz sizin olsun, aldığınız maaşlarınızın hakkını verin en azından! Çok canım sıkkın İbo çok.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...