2 Mart 2013

Haftanın Maçı #24 | Orduspor vs KDÇ Karabükspor

Maç yazısını uzun tutmayacağım. Zira maç bittiğinde söyleyecek çok sözümüz olabilir. Kalsın...
Akşama doğru kritik bir maça çıkıyoruz Karabükspor ile Ordu'da.

Direk rakibimiz konumundaki Karabük'e karşı bugün alınacak bir galibiyet ile sıralamada üzerine çıkacak olmamız ayrı bir motivasyon olacak. Aslında sıralamadaki yerimize bakarsak her maçımızın ayrı bir motivasyon olması gerekirken geçen hafta bu hissi takımımızda görememiştik. Çok kırıldık, hayal kırıklığı yaşadık, uzun süre 4:2'lik mağlubiyetin şokunu atlatamadık ama artık bunları düşünme vakti değil. Klasik "her maç final" dönemindeyiz ve kazanılacak ile kaybedilecek puanların her biri hayati öneme sahip olacak.

Böyle stresli, gergin maçları severiz Ordu'da oynayacaksak eğer. Böyle maçlarda şehir ve futbolcuların bütünleşmesi daha rahat oluyor. Bugün 19 Eylül'de daha ayrı daha farklı bir coşkuyla karşılayacağız Karabükspor'u. Rakibimizin deplasman karnesinin iyi olmasını değil Ordu'da ki maçlarda bizim genel olarak iyi olan performansımıza bakmak lazım. Baştan ipi rakibe verirsek, o zaman kaybederiz çünkü. Bugün 19 Eylül gerçek bir cehennem olacaktır.

Bu sene bu takımı ayakta ve ligde tutacak yegane güç, yine bu sezon en çok eleştirdiğim/eleştirdiğimiz taraftarlarımız olacaktır.

KAZANACAĞIZ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...