12 Temmuz 2013

Aleksandr Kletskov Orduspor'da


Defans hattına yaptığımız takviyelere devam ediyoruz. Ufukhan Bayraktar, Erkan Sekman, Muslu Nalbantoğlu gibi tecrübeli isimlerin ardından bir tecrübeli ismi daha kadromuza kattık. Geçtiğimiz sezon Özbek liginde forma giyen milli futbolcu Aleksandr Kletskov 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı ve sağlık kontrolünden geçti. Garcia'nın ayrılacak olmasının kesinleşmesinin ardından ortaya çıkan stoper ihtiyacımızı Kletskov ile bir nebze olsun dindirdik. 1.85 boyunda 27 yaşında olan Kletskov dolu dolu bir kariyere sahip. Özbekistan liginde yaşadığı şampiyonlukların yanı sıra yolu Çin'e kadar uzanmış. Futbolcu hakkında çok fazla görsel veri  olmadığı için istatistikler üzerinden konuşmanın çok fazla anlamı yok. Ufukhan ile iyi bir ikili oluşturabilirlerse beklerde oynayacak olan Erkan Sekman, Muslu, Kerem Gülbahar ve Ferhat Öztorun(!) ile iyi bir defans hattına sahip olduğumuzu söyleyebiliriz.

Kletskov hakkında kısaca;

2004-2008 yılları arasında Pakhtakor Tashkent takımı ile 5 sezonda 4 şampiyonluk yaşayan Kletskov, 2009 ve 2010 yıllarında Çin'in Jiangsu Shuntian takımında forma giymiş ve ardından yeniden Pakhtakor Tashken takımına geri dönmüştü. Geçtiğimiz sezon Pakhtakor Tashken ile Özbek Süper Liginde şampiyonluk sevinci yaşayan Aleksandr Kletskov, bu yıl başında Özbek Süper Ligi ekiplerinden Dinamo Samarkand takımına transfer olmuştu. Aslen rus asıllı olan 27 yaşındaki Aleksandr Kletskov daha önce 11 kez Özbekistan milli takım formasını giydi.

Youtube'da görüntüsü çok kaliteli olmasa da fikir edinmemiz adına bir video mevcut. Görüntülerden hamleli, hava hakimiyeti iyi bir stoper olduğu görülüyor ama canlı izlemeden çok fazla fikir beyan etmek sağlıklı değil.

Hayırlı olsun.




1 yorum:

  1. inşallah iyi adamdır bu görüntülerden çok fazla yorum yapmak zor ama bu ligde gol yememek çok önemli sağlam defans adamların olmalı..ben hala sayı olarak stoperlerimizin eksik olduğunu düşünüyorum..ufukhan tamam ama kletskov ?? birde adem sağlam var...eee başka adam olmayacak mı????

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...