5 Temmuz 2013

Ufukhan Bayraktar ve Erkan Sekman Orduspor'da


Son dönemde yaptığımız tecrübe aşısına devam ediyoruz. Muslu Nalbantoğlu'ndan sonra iki tecrübeli ismi daha kadromuza kattık. Son olarak geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da forma giyen Ufukhan Bayraktar ve Konyaspor'da forma giyen Erkan Sekman önümüzdeki sezon Orduspor forması giyecek.

Muslu Nalbantoğlu'dan sonra yine bir sağbek olan Erkan Sekman'ın transferiyle geçtiğimiz gün bahsettiğimiz Garcia'nın tandemde düşünülmesi olayı deyim yerindeyse kesinleşmiş oldu. Önümüzdeki sezon Muslu ve Erkan Sekman bir forma için çekişecekler. Erkan Sekman Beşiktaş altyapısında yetişip Beşiktaş'da profesyonel olduktan sonra uzun yıllar Süper Ligde farklı takımların forması altında ter dökmüş tecrübeli bir futbolcu. Fakat son yıllardaki istatistiklerine baktığımız zaman kariyerinde düşüş bariz olarak göze çarpıyor. Son yıllarda ortalama 14-15 maçta forma giyen Erkan büyük ihtimal Muslu'nun alternatifi olarak düşünüldü. Ligin uzun bir maraton olduğunu ve bazı futbolculardan zaman zaman maksimum verim alınamadığını düşündüğümüzde Ptt şartlarında iyi bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz.


Ufukhan Bayraktar transferi ise şahsım adına oldukça olumlu bir transfer. Geçtiğimiz günlerde Ömer Kulga'nın aldığı yıllık ücrette indirime yanaşmadığı için ayrılmak istediğinden bahsedilmişti. Ufukhan transferi ile de Ömer'in gidişinin kesinleştiğini söyleyebiliriz. Ömer'in Ptt'de bizim adımıza olumlu bir isim olduğunu düşünüyordum ama Ufukhan'dan ondan beklediğimiz verimi alabiliriz. Ufukhan Trabzonspor altyapısından yetişip yine Trabzonspor'da profesyonel olmuş, genç sayılabilecek yaşına rağmen oldukça fazla takım değiştirmiş, deyim yerindeyse Ptt 1. lig'in en tecrübeli stoperlerinden biri. Garcia, Muhammet Özdin, Muslu, Erkan Sekman, Kerem Gülbahar'dan oluşan defans hattında Ferhat Öztorun'u da tutabilirsek Ptt 1. Lig'in üzerinde bir defans hattına sahip olacağız.

İki futbolcu da kulübümüz adına hayırlı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...