3 Temmuz 2013

Muslu Nalbantoğlu Orduspor'da


Orduspor'umuz dün gerçekleştirdiği transfer ile gurbetçi futbolcu Muslu Nalbantoğlu'nu iki yıllığına kadromuza kattı. Muhammet Özdin, Eren Özen, Emre Aygün gibi tecrübeli isimlerden sonra bir tecrübeli futbolcuyu daha transfer ederek olumlu bir hamle yaptık.

Profesyonel kariyerine Hollanda'da başlayan Muslu'nun oldukça istikrarlı bir kariyere sahip olduğunu görüyoruz. NEC Nijmegen forması ile 2004 - 2008 yılları arasında 100'ün üzerinde maçta forma giyen Muslu bir dönem Süper Lig takımlarının gözdesi olmuş, nitekim 2008-2009 sezonunda Kayserispor'a transfer olup Türk Milli Takımını seçmişti. Transferi gerçekleştikten sonra performansı merak konusu olan Muslu Kayserispor'da sadece bir hazırlık maçında forma giyip daha sonra Hollanda'ya geri dönmüştü. Kayserispor'dan uyum sorunu adı altında yolları ayrılan Muslu'nun o dönem Kayserispor'un hocası olan Tolunay Kafkas ile sorun yaşadığı ve bu sebepten dolayı Türkiye kariyerinin başlamadan bittiği uzun süre konuşulmuştu.

Türkiye'de geçen yarım sezonluk hayal kırıklığından sonra Hollanda'ya geri dönen Muslu Nalbantoğlu üç sezon De Graafschap formasını giymiş, geçtiğimiz sezonu ise Hollanda 2. lig takımlarından FC Oss'da geçirdi.  

Muslu'nun tecrübeli ve dengeli oyunuyla önümüzdeki sezon Orduspor'da olumlu işler yapacağını düşünüyorum. Bu transfere diğer bir boyutu ise Garcia ve Muslu ile birlikte oldukça tecrübeli iki sağbek'e sahip olmuş olmamız. İki futbolcudan da maksimum verim alınacağını düşündüğümüzde önümüzdeki sezon Garcia'nın daha çok tandemde görev alacağını söyleyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde Ömer Kulga'nın da ayrılmak istemesine dair söylentiler bu ihtimali güçlendiriyor. Ferhat'ın da kalma ihtimalinin düşük olduğunu düşündüğümüzde geri dörtlü Muslu Nalbantoğlu - Garcia - Muhammet Özdin - Kerem Gülbahar isimlerinden oluşacak gibi görünüyor.

Orduspor'umuz ve Muslu adına hayırlı olsun. Umarız her iki taraf adına da başarılı bir sezon olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...