17 Temmuz 2013

Henry Orduspor'da


Orduspor'umuz Ordu'da başladığı yeni sezonun ilk etap çalışmalarını sonlandırdı ve üç günlü izne ayrıldı. 20 Temmuzda başlayacak ve 13 gün sürecek olan Bolu kampında yer alacak futbolcular belirlendi. Ordu'da başlayan çalışmalarda denenen yabancı futbolculardan ise sadece Henry Bolu kampında yer alacak. Erkan Hoca'nın beğenisi kazanan Henry Ezeh İsviçre'den gelecek olan diğer iki yabancı futbolcu ile önümüzde sezon kadromuzda yer alacak. 

Henry hakkında görsel verilere sahip olmadığımız için referansının Erkan Hoca olduğunu söyleyebiliriz. 1991 Nijerya doğumlu olan Henry, Hindistan liginden ülkemize geliyor. Hindistan Ligi takımlarından Air India F.C.'de forma giyen 1991 doğumlu Nijeryalı forvet Henry Ezeh, 2011-2012 sezonunda 36 maçta 15 gol kaydederken, 2012-2013 sezonunda oynadığı 25 lig maçında 9 gol kaydetti.

Yaptığımız bütün transferler gibi Henry de şimdilik bizim için kapalı kutu. Umarız önümüzdeki sezon bizim arzu ettiğimiz performansı sahaya yansıtırlar. Hayırlı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...