16 Temmuz 2013

Volkan Koçaloğlu Orduspor'da


Orduspor'umuz geçtiğimiz sezona Boluspor'da başlayıp ligin ikinci devresinde Tavşanlı Linyitspor'da forma giyen Volkan Koçaloğlu ile anlaşarak defans hattındaki eksikliği büyük ölçüde giderdi. Geçtiğimiz sezon  PTT 1. ligde 10 maçta forma giyen Volkan Koçaloğlu'nun PTT 1. ligin tecrübeli savunmacılarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Tavşanlı Linyitspor ile ilişiğini kesen Volkan'ın bu akşam yada yarın Ordu'ya gelip kampa katılması bekleniyor.

Ufukhan Bayraktar, Özbek Kletskov, Adem Sağlam gibi defansın ortasında forma giyen üç futbolcu ile daha önce sözleşme imzalayan Orduspor, geçtiğimiz sezon forma şansı bulamayan Yasin Kocatepe ve Volkan Koçaloğlu transferi ile beş stopere sahip oldu. Ufukhan ve Kletskov'un iki formanın ilk adayları olduğunu düşündüğümüzde Volkan'ın bu iki isimden sonra formayı zorlayacak ilk isim olduğunu söyleyebiliriz. Ufukhan'ı çoğumuz az çok izlemişizdir ama Kletskov'un nasıl çıkacağını bilmediğimiz için Volkan'ın 11'in direk adaylarından biri olduğunu da söyleyebiliriz.

Volkan Koçaloğlu'nun kariyerine baktığımız zaman geçtiğimiz sezon haricinde oldukça istikrarlı olduğunu söyleyebiliriz. Futbola Çarşambaspor'da başlayıp yine Çarşambaspor'da profesyonel olan Volkan Koçaloğlu sırasıyla Adıyamanspor, İstanbul BBSK, Çaykurrizespor, Konyaspor, Giresunspor, Boluspor ve Tavşanlı Linyitspor formalarını giydi. Profesyonel kariyerinde 400'e yakın resmi maçta forma giyen Volkan'ın önümüzdeki sezon tecrübesiyle defans hattımızın önemli isimlerinden biri olacağını temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...