1 Eylül 2010

2.Hafta - Orduspor-Giresunspor


Beklenen derbi gerceklesti ve takimimiz 2-1 lik bir skor ile ilk 2 haftada 4 puani cebe koydu simdilik 4ncu sirada yer almakta.Mac icin uzunca bir yorum getirmek gerek oncesi sonrasi oynanan oyun tribunler rakip takimin tutumu taraftarin tutumu bakisi yonetimlerin beyanaatlari hepsini tek tek ele alacagiz.

Mac oncesi her iki yonetimde onceki yillardaki olumsuz tablolarin yasanmamasi icin gorus bildirmislerdi.Gel gelelim yine ayni olaylar ceryan etti ve herzamanki olaylar yine oldu.
Mac basinda Giresunsporun pankarti cok ilginc bir o kadarda kafa karistirici idi. Benim icin kardes takimimiz Orduspora basarilar dileriz diye bir pankart ile cikan Giresunspor taraftarlari oldugu takimdan boyle bir hareket beklemeyen insanlar olabilir Giresunspor taraftarlari arasinda. Çunku bu her iki komsu sehrin spordaki hedefi rekabetinin en buyuk gostergesidir.

Mac icine donersek saha faktoru ve sicak hem taraftari hem futbolculari etkiledi.
Sahanin kotu olmasi bu mac ile alakali degil iyilestirilmez ise ilerde buyuk sorunlar cikarabilir sakatliklara davetiye cikaran bir sahamiz var. Hos memleketteki bu asiri sicaklardan dolayi tum futbol stadlarinin zeminleri gercekten kotu durumda.

Gel gelelim maca. Mac icinde istekli olan bizdik. Giresunun korner kullanmamasi, bizim sag kanadimizi iyi kullanmamiz sol kanadimimizin olmamasi giresunun baskili bir oyun yerine rakibin ustune gelmek gibi niyeti yoktu beraberlik icin gelen rakip ortasahasinda buyuk bosluklar birakarak ortasahamizdaki oyuncularimizdan Ali olsun Murat olsun rahatca dikine kat edip bol sut cekip tehlikeli olmaya calistilar. Bazi bolumlerde sag kanadi iyi kullandik. Ilk golumuzde volkan'in sag tarafa Apo'ya aktarmasi sonucu kesilen ortadaN geldi. Apo icin ayrica parantez acmak gerekir sag kanadi koridor eden Abdullah bu macin yildizidir. Tek forvet ile cikan Ugur hocamiz Jovani arkadan pek destekleyen kimse olmadigi gibi zaman zaman tek basina kaldi ama yinede top saklayip arkadaslarina aktardi. Hava toplarinda bozuk zemine gore takimda hatalar zinciri yapan bir yapida gorunmedi ama Jovan da mactaki sertlikten nasibini aldi.Bircok kez sert mudahelelere maruz kaldi. Muarrem sol kanatta kayip oldugunu soyleyebilirim. cunku benimsemis degil orayi Muarrem ayrica ciplak gozle tvden izledigimde kendisindeki sorun uyum sorunu devam ederken kosmadan press yapmadan mucadele yonu eksik olarak devam ederse Muarrem icin negatif yorumlarimiza devam ederiz. Ortasahamiza baktigimizda bu macta kaptan Volkanin cok verimli bir ortatasaha gorevi yapmadiginida eklemek istiyorum. Ugur hocada oyundan dustugunde onu kenara alarak isabetli bir karar verdigini hepimiz gorduk. Ali ve Murat ortasahada iyi gorunduler. Muslum bildigimiz hep calisan bir yapida. Selcuk korner vari uzun tac atislari ile bu sene ceza sahasi icinde Jovana attiracagi kafa gollerini izliyebiliriz. Caliskandi formayi sonuna kadar terletti.Stoperlerimize pek is dustu denilemez rakip geldigiden gerekli mudaheleleri yapti fevziye penalti pozisyonu haric cok fazla bir is dustu denilemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...