7 Eylül 2010

Euro 2012 Elemeleri | Türkiye - Belçika





Euro 2012 elemelerinde 2. maçımızda Şükrü Saraçoğlunda Belçika karşısına çıkıyoruz. İlk maçta Kazakistan galibiyetiyle aldığımız 3 puanla çıkacağız Belçika karşısına. Alınan farklı galibiyete rağmen Kazakistan maçındaki Türkiye kimseyi tatmin etmedi. Belçika karşısında aynı diziliş ve ciddiyetle sahada olursak olası puan kaybına şimdiden kendimizi alıştırsak iyi olur. Maçtan galibiyet ile ayrılırsak çok çok önemli bir avantaja sahip olacağımız ap açık ortada. Ortada olan olumsuz koşullara rağmen bu maçın havası Kazakistan maçının havasında geçmez.

Takımdan son gelen haber Hakan Balta'nın sakatlandığı ve yerine İsmail Köybaşı'nın oynayacak olması. Hiddink büyük ihtimal Kazakistan maçındaki kadroya yakın bir kadro ile sahaya çıkacak. Tuncay'ın tek forvet olarak çıktığı bir düzlemde ileri uçta ne kadar etkili olacağız şimdiden merak konusu... Belçika'da ise Hazard ve Veerthongen sakatlığından dolayı sahada yer alamayacakmış. Özellikle Hazard'ın olmayacak olması bizim için güzel bir haber.



Takımdaki eksiklere rağmen Belçika Türkiye'ye kadrosundaki önemli yıldızlarla geldi. Biz Kazakistan karşısında sıradan bir futbol ile galip gelirken, Belçika Almanya'ya şanssız bir şekilde kaybetti. Çok da iyi bir futbol oynadılar ama klasik Almanya faktörü bir şekilde maçı kazandı.
Defanstan ileri uca Kompanyt,Vermaalen, Van Buyten, Fellaini, Defour, Dembele, Lukaku gibi isimlere sahip Belçika ile ilk maçımızı içerde oynayacak olmamız ise bizim için ayrı bir şans faktörü.



Maça sayılı saatler kaldı. Haydi Türkiyem..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...