15 Eylül 2010

Çok Güzel Hareketler

Lige güzel bir başlangıç yaptık ve 3. hafta sonunda averajla liderlik koltuğundayız. Gaziantep Belediye maçı öncesi güzel haberler alıyoruz. Takımın lige iyi bir giriş yapması, teknik ekibin, futbolcuların, yönetimin herkesin şampiyonluğa olan inançlarını belirtmeleri bizleri de ayrı bir havaya soktu. Gollerden sonraki görüntüler dahi insanın mutlu olmasa ayrı bir sebep. Oynanan futbol belki herkesi tatmin etmeyebilir ama saha kenarındaki teknik ekibin ve sahadaki futbolcuların birbirleri ile olan ilişkileri şuanda oynanan futboldan çok daha önemli. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular bu düzlemde olduğu sürece başarının devamı gelecektir.


Gel gelelim güzel olan hareketlere. Güngören maçından sonra takımın gaalibiyet primlerinin Seyit Torun tarafından verileceği açıklandı. Sonrasında ise ; Mustafa Poyraz Poyraz Grubu adına, Gaziantep Belediye deplasmanın masraflarının ve galibiyet primini üstlendiğini duyurdu. Hedefin Süper Lig olduğu bir ortamda şehrin ileri gelenlerinin Orduspor'a sahip çıkmaları çok güzel... Lig sonuna kadar herkes üzerine düşeni yaparsa ipi çok daha rahat göğüsleriz.


2. Ligden Bank Asyaya çıktığımız sene eski valimiz Kemal Yazıcıoğlu'nun yaptığı fedakarlıkları hepimiz çok çok iyi biliyoruz. Şuanki Valimiz Orhan Düzgün'ün de Orduspor'a olan bakış açısının olumlu olduğu aşikar. Kendisi alt yapı binası için çamaşır makinası ve televizyon hediye etmiş ve diğer giderler için yardımda bulunacağına dair söz vermiş. Bu sene başarı gelecekse valimizin de takımla olması lazım. Eminim desteklerine devam edicektir.


Herkes birşeyler yapma çabasında iken Ordu milletvekillerinden ses çıkmaması ayrı bir konu. Belediye Başkanı, Vali, Şehrin zenginleri bir şekilde Orduspor için birşeyler yapmaya başladılar. Bundan sonraki süreçte milletvekillerimizi de görmek isteriz bu tür haberler içinde.


Son olarak, Seyit Torun'a, Orhan Düzgün'e ve Mustafa Poyraz'a Orduspor taraftarları olarak desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...