13 Haziran 2012

David Barral Torres Orduspor'da!



Uzun süredir büyük bir titizlikle yürütülen forvet transferinde mutlu sona ulaştık. Resmi imza bir kaç gün içinde atılacak ve David Barral önümüzdeki sezon gollerini Mor-Beyaz forma altında sıralayacak.

29 yaşındaki forvet 5 sezondur giydiği Sporting Gijon formasıyla çıktığı 164 maçta 39 gol 9 asistle oynadı. Her sezon 30'un üzerinde maçta forma giyen oyuncu, tam bir istikrar abidesi. Geçtiğimiz sezon giydiği 30 maçta attığı gol sayısı 9.. Bu rakam İspanya Ligi'nin küme düşmemeye oynayan bir takımının forveti için hiç de fena gözükmüyor.. Genel olarak bakıldığında,hızlı ve topsuz oyunu iyi oynayan bir forvet olduğunu söyleyebiliriz..Savunmanın arkasına sarkarak attığı goller var.. Attığı gollerden sezgisinin de önemli bir özelliği olduğunu görebiliyoruz,son vuruşları da tatmin edici..Çok uzun boylu olmamasına rağmen hava hakimiyeti de iyi.. Bunun yanında Gijon taraftarı ve şehri için idol haline gelmiş Barral'ın taraftarın çabuk benimseyebileceği hırslı ve mücadeleci bir yapısının olması da bizim için önemli..Burada da bu yapısını sürdürür,şehri çabuk benimserse kısa sürede taraftarla da bütünleşecektir..

Bu transfer için Gijon kulübüne 2 Milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini öğrendik. Futbolcuya verilecek ücretin ise çok daha düşük bir miktar olduğunu belirtelim..

Sonuç olarak dört senedir,İspanya Ligi gibi bir ligde, dünyanın en iyi kulüplerine karşı istikrarlı bir şekilde mücadele etmiş bir forvetin, Ordusporumuz ve Türkiye Ligi'nde önemli işler yapacağına inanıyoruz. Hoşgeldin DAVİD BARRAL TORRES!

Barral'ın Barcelona ve Real Madrid'e birçok golü var ama en güzeli bu olsa gerek...


6 yorum:

  1. Neredeyse bütün Barcelona Real Madrid maçlarında gol atmış. Harika bir transfer

    YanıtlaSil
  2. İş resmileşmeden hep bir çekince kalıyor benim içimde. Eminsiniz değil mi bir sıkıntı çıkmasın sonra:) Geçen sene malum yerli futbolcu devre arası yan çizmişti.

    YanıtlaSil
  3. bence ispanyadan alınabilecek en iyi forvetlerden biri..birazcık ispanya ligini takip eden biri david barral ismini mutlaka duymuştur.son derece sezgileri kuvvetli olan,iki ayağınıda iyi kullanabilen,süratli,son vuruşları stancu ya oranla daha iyi olduğunu düşündüğüm bir oyuncu.ayrıca s.gijon taraftarının baş tacı yaptığı bir oyuncu olduğunu da unutmamak lazım.takım küme düştüğü için mecburen ayrılmak zorunda.bizde de cuper faktörü olunca ve istediği ekonomik şartlar oluşunca neden iyi oyuncu gelmesin.bu arada küme düşen takımın oyuncusu kötü olmaz!örn:GOSSO

    YanıtlaSil
  4. oldukça önemli bir transfer,hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  5. başarılı olması dileğiyle.

    YanıtlaSil
  6. müthis bir transfer Orduspor adina..Büyük kulüplerdede rahatlitlikla oynayabilecek bir oyuncu

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...