16 Temmuz 2012

D.A.G Okurlarının Oylarıyla ''Jean Jacques Gosso'' Yılın Futbolcusu Seçildi

Bloğumuzu takip eden okurlarımızın oylarıyla geçtiğimiz sezonun en iyisini seçtik. Nacizane ama bir o kadar da güzel bir anket oldu. Divane Aşık Gibi'yi takip edenlerin çoğunluğunun Orduspor ile doğrudan alakalı, Orduspor ile yatıp kalkan kişiler olduğunu düşündüğümüzde bu ankette ortaya çıkan sonuç bence asıl Orduspor taraftarlarının geçtiğimiz sezonki görüşlerinin yansıması olduğunu söyleyebiliriz.


Anketimizin sonucuna gelecek olursak Jean Jacques Gosso kullanılan 2813 oyun 1116'sını, yani %39'unu alarak birinci oldu. Gosso'nun ardından ise oyların %17'sini alan Yalçın Ayhan ikinci, %11 oy alan Emanuel Culio ise üçüncü oldu. Geçtiğimiz sezon bu futbolcuların takıma verdiklerine baktığımızda sıralamanın makul bir sıralama olduğunu söyleyebiliriz. Yalçın Ayhan ve Emanuel Culio'nun Orduspor'dan hoş bir şekilde ayrılmadığını, Gosso'nun da önümüzdeki sezon Orduspor'da olmayacak olduğunu düşündüğümüzde geçtiğimiz sezon kadromuzda bulundurduğumuzun en kritik mevkilerde oynayan bu üç futbolcunun bizimle olmayacak olmasının önemli bir handikap olacağını söyleyebiliriz.

Jean Jacques Gosso'ya ayrı bir parantez açacak olursak; geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performans, sempatikliği, sıcakkanlılığı ile Orduspor taraftarının gönlünde taht kurduğunu söyleyebiliriz. Belki Yalçın Ayhan, Culio gibi isimler istatistiksel olarak Gosso'dan daha fazla şey vermiş olabilirler ama Gosso her bakımdan Orduspor taraftarlarının göğsünü kabarttı diyebiliriz. O yüzden Gosso'nun çok daha iyisini hak ettğini söyleyebiliriz.

Blog ekibi olarak birinci gelecek olan futbolcumuza nacizane bir ödül vermeyi planlıyorduk ama Gosso Fransa'da olduğu için şuan için kendisine nasıl ulaştıracağımızı bilmiyoruz. Bir hal yolunu bulup bu durumdan kendisini haberdar ettiğimizde yine blogta haberdar ederiz.

Ankete dahil ettiğimiz diğer futbolcularımızın oy yüzdeleri ise aşağıdaki şekilde...

Saso Fornezzi 231 (8%)
Bogdan Stancu 229 (8%)
Ali Çamdalı 171 (6%)
Francisco Javito 119 (4%)
Miguel Garcia 62 (2%)
Hasan Kabze 58 (2%),

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...