12 Temmuz 2013

Transfer Dosyamız | SİL BAŞTAN...

 

Banahane bizim futbolcumuz, fesih durumu yok. Önümüzdeki sezon bizimle... Elini kolunu sallaya sallaya Şanlıurfa'ya gitti.
Fornezzi bizimle kalacak... Sözleşmesindeki küme düşerse serbest kalır maddesini yürürlüğü koydu, gitti! Taraftara paramı alamadım, alsaydım kalabilirdim dedi.
Garcia kalacak, şu gün geliyor, bu gün geliyor... Gelmedi, yollar ayrıldı.

Durumun az çok farkındayız. Hiçbir şey güllük gülistanlık değil. 2 milyon Euro verdiğimiz Barral'ın peşinden su döktük. Bir o kadar verdiğimiz Stancu da yok pahasına ya da bedava gidecek. Bolluk varken hesabı yapılmayan yanlışlıklar bir bir çıkacak. Durum böylesine kötü iken, attan inip eşeğe dahi binemezken taraftarın gönlünü hoş tutmak adına bu tarz şeylere hiç gerek yok. Durum neyse onu söyleyin. Umut yükleyip pembe tablo çizmektense taraftara içinde bulunduğumuz kötü durumdan nasıl el ele çıkacağımızı anlatın. Bu sezon ki asıl amacımız ne onu söyleyin.

*

Dosyayı yaptık daha çok yazar çizeriz dedik. 15 günde kalır dediklerimiz gitti, gelir dediklerimiz gelmedi, geldi dediklerimiz yol değiştirdi. Sil baştan...

Javito olayı vardı, ses yok..
Muhammet Özdin peşinat alamadığı için gitti.
Kaldı denilen Müslüm, İrfan gitti.
Kulga gitti.
Orkun tamam denildi, torbadan Ferhat çıktı.
Ufukhan Bayraktar, Erkan Sekman geldi.
Muslu geldi.
Üç yeni yabancı gelecek. Sukaj gibi mi çıkar Jerry gibi mi, hayırlısı...
Kampta 30 küsür futbolcu var.

*

Geçtiğimiz yılın kadrosundan son 3-4 hafta mecburiyetten oynayan Anıl kalacak gibi sadece. Belli olmaz o bile gider belki. Sil baştan, sıfırdan... Bank Asya'da Şükrü Bodur'lu sezonları anımsatan bir tablo... Aşı tutarsa güzel bir sezon bizi bekler. Peki, ya tutmazsa?

*

Soru işareti ile biten cümlenin sonrası karanlık. Girmeye gözüm kesmedi. Kadromuzu güncelleyelim.

GELENLER
Erkan Sözeri, Alişan Şeker (Kırklarelispor), Kerem Gülbahar&Salih Sefercik (Balıkesirspor), Adem Sağlam (Körfez), Emre Aygün (Bugsaşspor), Branimir Subasic (Karabağ), Ziya Alkurt (Bayrampaşaspor), Eren Özen (Gaziantep BB), Ufukhan Bayraktar (Adana Demirspor), Muslu Nalbantoğlu, Erkan Sekman (Konyaspor), Ferhat Odabaşı (Göztepe)

GÜNDEMDEKİ İSİMLER
Gökhan Alsan (1461 Trabzon)

GİDENLER
Nizamettin Çalışkan (Gençlerbirliği), İbrahim Kaş (Bursaspor, KB), Ayila Yusuf (Dinamo Kiev, KB), Fevzi Elmas, Banahane (Şanlıurfaspor), Abdülkadir Kayalı, Fornezzi, Bruno, Ferhat Çökmüş, Hasan Kabze, Ali Çamdalı, Şamil Cinaz (Bursaspor), Atila Turan, Agus, Roversio, Atila Turan, Barral, Stancu, Umbides, Monje, Romero, Garcia, İrfan Başaran, Müslüm Yelken, Ömer Kulga,

DURUMU BELİRSİZ OLANLAR
Ferhat Öztorun,
KALANLAR
Anıl Taşdemir, Murat Torun, Cantuğ Temel, Hüsamettin Tut, Yasin Kocatepe, 
MEVCUT KADRO YAPISI
KALE: Cantuğ Temel,  Alişan Şeker, Ferhat Odabaşı
DEFANS: Kerem Gülbahar, Hüsammettin Tut, Yasin Kocatepe, Adem Sağlam, Ufukhan Bayraktar, Muslu Nalbantoğlu, Erkan Sekman
ORTASAHA: Anıl Taşdemir, Salih Sefercik,  Emre Aygün, Ziya Alkurt, Eren Özen
FORVET: Murat Torun, Subasic,


football formations

Eksik çok...
Forvet lazım.
Sağ kanat lazım.
Ön libero lazım.
Stoper lazım.

Aşının tutması lazım.
Lazım oğlu lazım.

Hadi hayırlısı...

3 yorum:

  1. fornezzi takım buldu mu kendine

    YanıtlaSil
  2. Javito olayı vardı, ses yok..
    Muhammet Özdin peşinat alamadığı için gitti.
    Kaldı denilen Müslüm, İrfan gitti.
    Kulga gitti.
    Orkun tamam denildi, torbadan Ferhat çıktı.
    Ufukhan Bayraktar, Erkan Sekman geldi.
    Muslu geldi.
    Üç yeni yabancı gelecek. Sukaj gibi mi çıkar Jerry gibi mi, hayırlısı...
    ASLINDA BU SÖZLER ÖNÜMÜZDEKİ SEZONUN NASIL GÜNLERE GEBE OLDUGUNU ÇOK AÇIK BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYUYOR.ÇOK AMA ÇOK BASİRETSİZ BİR YÖNETİM VAR TAKIMIN BAŞINDA.İŞE YARAR YADA YARAMAZ BİR SÜRÜ OYUNCU ALINDI.HEDEF FALAN YOK YALAN DOLAN CABASI.EĞER ÇIKILMAK İSTENSEYDİ TAKIM RİSK ALINARAK ÇOĞUNLUĞU KORUNARAK RHAT RAHAT ÇILILIRDI BU LİGDEN..ŞİMDİ ÇIKMAK BİR YANA HARCANAN BU PARALARLA ALT LİGE DÜŞÜLÜRSE KİM HESAP VERECEK!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  3. SELÇUK ŞAHİN NE OLDU YAAAA

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...