29 Haziran 2012

Stancu ile Yola Devam...


Öğle saatlerinde Stancu'nun Kasımpaşa'ya transferi ile ilgili yazıyı paylaşmak üzereyken Stancu için tekrar devreye girdiğimizi öğrendim. Stancu için Galatasaray'a resmi teklifimizi yapmıştık fakat görüşmeler bizim 1.5 milyon Euro'dan yukarı çıkmamamız üzerine tıkanmıştı. Dün Stancu'nun Kasımpaşa'ya transferi basına yansımıştı. Fakat Stancu Kasımpaşa'da oynamak istemediği belirtince Orduspor ve Galataray bugün tekrar masaya oturdu. Bu transferde hem Hector Cuper'in hem de Stancu'nun oldukça arzulu olmasından dolayı fedakarlık yapan taraf biz olduk. Stancu için Galatasaray'a 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğiz. Geçtiğimiz sezon 10 gol atıp 4 asist yapan ve takımın en golcü futbolcusu olan Stancu yarın 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Stancu'nun saha içi etkinliği ve verimliliği konusunda daha önce çok konuştuk. Bundan sonra da konuşacağız. O yüzden şimdilik hayırlı olsun diyelim.

Son olarak; Bogdan Stancu, Hasan Kabze ve David Barral'dan oluşan bir hücum hattına sahip olduk. Formayı kim kapacak hep beraber göreceğiz.

11 yorum:

  1. bogdan ve david sezonun ikilisi olur....

    YanıtlaSil
  2. 2.5 milyon euro stancu için 2 m.euro barral için sizce bu rakamlar bizim için fazla değil mi?Bütçe konusunda sıkıntı yaşamayalım.Malatya ,Sakarya gibi olmayalım sonra

    YanıtlaSil
  3. 2.5 milyon euro stancu için 2 m.euro barral için sizce bu rakamlar bizim için fazla değil mi?Bütçe konusunda sıkıntı yaşamayalım.Malatya ,Sakarya gibi olmayalım sonra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Erkan bahsi geçen paralar bizim adımıza bir risk ama mali olarak planlamanın yapıldığını düşünüyorum. Umarız sıkıntı yaşamayız.

      Sil
  4. Bu arada rekor olabilir Stancu'nun bonservisi. Tam araştıramadım ama Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş'tan Anadolu'ya geçiş transferlerinde ödenen en yüksek bonservis bu sanırım. Yatırım büyük, Stancu bu kıymeti bilir inşallah, hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Burak büyük ihtimal rekordur. Umarım karşılığını alırız.
      *
      Stancu geçtiğimiz sezon iyi bir performans ortaya koydu ama sezon boyunca aklının bir kenarında hep Galatasaray vardı. Kendini tam olarak futbola verdiğini söyleyemeyiz. Geri dönüş aklında hep vardı. Fakat geri dönemeyeceğini anlayınca Orduspor'da kalmak istediğini açıkça söyledi. Sonuçta Kasımpaşa'ya gidip İstanbul'da futbol yaşantısına devam etme şansı varken Ordu'da kalmayı tercih etti.

      Yeni sezonda Hasan Kabze ve Barral gibi çok iyi iki partneri olacak. Ona değer veren bir Hector Cuper'in de olduğunu düşününce artık kendini Orduspor'a adamaması için hiçbir neden yok.

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Rekor Sergen'de diyorlar. İstanbulspor'da zamanında çok para vermiş. Kulübümüz için Stancu ve Barral rekor olacak.

    Bonservisleri bütçemize göze fazla ama Gosso'da satılıyor. Başkan işini bilir. Mali konuda üstüne yoktur. Taksitte vardır.. Stancu'da kendini ispatlasın, para verdiğimize değsin..Kulübümüz için hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  7. Stancu ligi tanıması , yaşı , her ne kadar gözardı edilse de romanya ligi ve milli takım kariyeri ve 4-4-2 deki efektif oyunuyla doğru bir tercih. En azından bizden ayrılırken Orduspor'a kar olarak bonservis kazandırarak gideceğini düşünmekteyim.

    Cılız fiziğiyle tek forvet oynatmadığımız veya kanat forvette heba etmediğimiz sürece son forvetin arkasında serbest pozisyonda takıma alışmış ve kafasında Galatasaray olmayan bir Stancu bu sene geçen seneye göre çok daha fazla yüksek grafik gösterebileceğini söyleyebiliriz.

    YanıtlaSil
  8. barral ve stancu ayni tip forvet olduklari icin ayni anda oynamalari cok zor ve ikisinide odenen bonservis bedeli bizim icin cok ciddi

    YanıtlaSil
  9. Ordu sporun bestelerini bir adreste yoplamışlar http://www.tribunhane.com/kategori/orduspor-besteleri-videolari

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...