19 Kasım 2012

Haftanın Maçı #12 | Orduspor vs Trabzonspor



Bir önceki yazımızda ilk defa yenilmiyoruz demiştik şimdi de zorlu periyodun Trabzonspor maçı geldi çattı ama bu sefer deplasmanda değil evimizdeyiz.Evimizde olmamız biz taraftarlara biraz daha rahat daha bir özgüven veriyor çünkü Ordusporumuz 337 gündür kendi evinde yenilmiyor artı olarak Cuper ile arka arkaya 2 kez kaybetmedik.Bu verdiğimiz istatistikler Trabzonspor maçında güzel futbol beklentimi yüksek tutuyor benim için.

Geçen hafta futbol olarak ne oynadık? Ben ne oynadığımıza dair bir kaç cümle kurmak istesem bunlar çok kısa kalıcak ama yinede değineyim ben.. Monje'nin sakatlıktan dönüşü sevincimizi, ortaya konan oyunun kursağımızda bıraktığı aşikar.Hasan ve Stancunun etkisizliği ve orta sahamızın direncinin düşüklüğü ile takım hüviyetini kaybetmiştik. Hakemin de bizi ince kıyımının unutulmaması için buraya notumu tekrar düşüyorum. Fenerbahçe maçı benim için bu sezon kayıplar hanesine yazacağım maçların başında geliyor.

Rakibimiz Trabzondan bahsedecek olursak ise bu sezon bir dengesizlik mevcut 263 gündür deplasmanda kazanamıyorlar.Sakatlıklar Trabzonun belini de kırmış durumda. Takım hüviyetini kazanamadıkları gerçeğinin yanında, deplasmanda da en az gol atan ekip durumunda Trabzonspor. Hücumda beklenen etkinliği yakalayamadıkları için önceliği onlarda savunmaya vereceklerdir diye düşünüyorum. Ligin en az gol yiyen takımı da Trabzonspor. Rakibin eksiklerine gelirsek kaleci Tolga, Henrique, Zokora ve son haftalarda parlayan ismi Adrian bu maçta yok.Bizde Onur ve Selçuk yok bunların yanına Barral eklendi ama maç saati durumu belli olacak deniliyor.

İki takımdan da kontrollü bir oyun bekliyorum.. Bizim için kağıt üstünde avantaj görünebilir rakibin eksikleri, ama rakip de 11 kişi çıkacağı için eksiklerin önemi olmaksızın bizim bu maçı almamız gerekiyor. Kendi oyun şablonumuzu oynayıp, potansiyelimizin farkında olup, geçen haftanın silik takımını oyuncularımızdan unutturmalarını bekliyoruz. Maça ilgi fazla ve biletlerin büyük bölümünün satıldığını öğrendik. Bugün takım Cuper'e doğum günü hediyesi vermek için de mücadele edecek.. Cuper ve bizim için en büyük hediye güzel oyun ve karşılığı olan skor.. Son sözümüz yine.. #TresPuntos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...