2 Kasım 2012

ZTK 3. Tur | Orduspor 3 - 0 Sancaktepe Belediyespor

Tabelada yazan skora aldanmamak lazım. Galatasaray maçından sonra içine girdiğimiz performans düşüklüğü devam ediyor. Barral, Umbides, Ali Çamdalı, Nizamettin, Atila gibi as futbolcularımızın forma giydiği dünkü karşılaşmada takımın en azından biraz daha derli toplu olmasını umut ederdik. Bu tarz karşılaşmaların ritmi bellidir ama rakip 3. lig ekibi olunca doğal olarak insan en azından oyunu kontrol altında tutan bir Orduspor görmek istiyor sahada. Takımın bizde bıraktığı olumsuz intibaya rağmen bizim adımıza önemli olan turu geçmekti. Bu maçı ardımızda bırakıp pazar günü oynayacak olduğumuz Sivasspor maçına odaklanmalıyız.

Tılsım geçtiğimiz hafta Gaziantep'de bozuldu. Takımın son haftalardaki performansını göz önüne alırsak Gaziantep maçından alınan olumsuz sonucu az çok tahmin ediyorduk. Lige çok iyi başladık. Ama dönmemiz gereken keskin bir viraj var. Virajın hemen başında olan Sivasspor maçından sahadan üç puanla ayrılmalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...