28 Kasım 2012

Yine Bir Beşiktaş Maçı, Yine Abitoğlu!


Geçtiğimiz sezon Ordu'da oynanan ve 1-1 sonuçlanan Beşiktaş maçından sonra maç yazısında belirttiğimiz ilk şey bir şey vardı. ''İstanbul takımlarına karşı maç kazanabilmek için öncelikle sahada iyi niyetli bir hakemin olması gerekiyor'' demiştik Beşiktaş maçından sonra. Maçın hakemi karşılaşma boyunca bütün takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullanmış, maçın son 10 dakikasında maçın sonucuna etki edebilecek iki pozisyonda verdiği alakasız kararlar ile 2 puanımızı gasp etmişti. Geçtiğimiz sezon böylesine şeyler yaşanmışken aynı hakemin Ordu'da oynanacak olan Beşiktaş maçına atanması nasıl bir tesadüf gerçekten açıklaması zor. 

Merkez Hakem Kurulu hakem atamalarını hangi kriterlere göre yapıyor bilmiyoruz ama bizim yapılan hatalardan sonra medya baskısıyla düdük astıracak duruma getirecek gücümüz olmadığı için bu maçta canımız yansa da kendi kendimize bir hafta söyleneceğiz en fazla. Mustafa Kamil Abitoğlu'nun verecek olduğu kararları, çalacağı düdükleri şimdiden merak ediyoruz. Tek temennimiz cumartesi günü tek rakibimizin Beşiktaş olması (!)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...