27 Kasım 2012

ZTK 4. Tur | Göztepe vs Orduspor


Burada da lig dışında bir hayat var.
Yavaş yavaş yolumuza devam ediyoruz kupada.
Önce Kastamonuspor, sonra Sancaktepe Belediyespor gibi 3. Lig takımlarından sonra isim ve klasman olarak en ciddi maçımıza çıkıyoruz kupada bu sene.
Maç yarın 15:30'da AHaber ekranlarında, İzmir Atatürk Stadyumu'nda.
Hakem ise Volkan Bayaraslan. 

Göztepe bu maça 3. Lig takımı olarak gelseydi bile maç İzmir'deyse insan düşünür acaba? diye. Bende korkuyorum bu yüzden bir süpriz olmasından. Ki oynananacak bu maç süprize de gayet açık. Bugün Mersin İdman Yurdu'nun, Tokatspor'u zar zor yenmesi yada 1. Lig lideri Erciyesspor'un Altay'a boyun eğmesi... Herşeyi geçtim yakın zamanlarda elendiğimiz Pazarspor ve Arsinspor maçları hala hafızalarımızdayken en ufak bir ciddiyetsizlikte cezamız kesilir açık ve net.

Kupanın güzelliği de bu süprizler zaten. Ama insanın başına gelince canını acıtır. Gelmesin... Fazla yormadan kendimizi İzmir'den turla dönmemiz tek temennimiz.

Biraz Göztepe...
1. Lig'in puan durumuna bakıyoruz son 2 sırada Ankaragücü ve Göztepe. İnsanın canını acıtan bir tablo daha. Bu iki takım da hakettikleri yerlerde değiller. Belki Göztepe bir ihtimal kendini kurtaracak ama Ankaragücü'nün işi gerçekten çok zor.

Bu maça kadar Gölcükspor'u 3:0, Sakaryaspor'u 2:1 eleyerek rakibimiz oldular. Lig içinde biri Rizespor'a diğeri Şanlıurfaspor'a olmak üzere 2 galibiyetleri var. Son maçlarında ise İzmir derbisinde Buca deplasmanında 3:0 mağlup oldular. Teknik direktörleri Kemal Kılıç. Maçları az gollü bitiyor. Şöyleki kupa maçları dahil toplam 15 maçta en fazla 3 gol çıkmış Göztepe maçlarında. Takımda Hamza Gezmiş ve İbrahim Şahin gibi tanıdık isimler mevcut. Yarın ki maç iki takımın arasında oynanacak 13. maç.  Oynanan maçlarda 2 galibiyetimiz bulunurken 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetimiz var. İzmir'de ise Göztepe'ye karşı henüz maç kazanamadık. En farklı mağlubiyetimizi 1970 yılında İzmir'de 4.1 ile alırken, en farklı galibiyet 1979 senesinde Ordu'da 3:0'lık sonuçla geldi.

1 yorum:

  1. İyi maç olsun ve hakeden kazansın. Biz elalemin . iş yapmayız. O nedenle bu maça ksklilerin gelmesini istemiyoruz. Muhabbet başka, fitnecilik başka.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...