21 Temmuz 2010

2010 - 2011 Kombineleri



Yeni sezonun başlamasını artık iple çekiyoruz. Kombilerin fiyatlarını açıklanalı çok oldu. Yönetim ise reklamlara ve pazarlamaya başladı hafiften. Geçen sene '' Bu takım her şeyin en iyisine layık '' dediler ve 10 binin üzerinde kombine satarak bırakın Bank Asyayı Süper Ligde çoğu takımın rüyasında göremediği bir rakamda kombine satarak çok iyi bir strateji izlediler ve biraz olsun Ordu'da kombine anlayışının oturmasını sağladılar.


Yeni sezonun kombine fiyatları Kale Arkası 85, Maraton 170, Kapalı ise 340 olarak açıklandı. Bilindiği üzere geçen seneki fiyatlar 50-100 ve 300 idi. Yeni fiyatlar bazı kesimlerde tepkilere neden oldu. Sebebi ise kısa bir matematiksel hesaplamadan sonra % 70 gibi bir zam olayının kombinelere yansıması.


Ama işin diğer bir tarafıda var. Kombinesi olmayan bir Orduspor taraftarının kale arkası tribünden 17 maçı izlemesi kendisine 170 liraya mal olacak. Kombinesi olan taraftar ise 85 liraya izleyecek. Aynı sağlamayı Maraton ve Kapalı tribün bazında yaparsak yine aynı mantıklı hesap ortaya çıkacaktır. O yüzden sürekli hep olayın kötü tarafından bakmak yerine biraz da karlı olduğumuz kısımdan bakmak çok zor olmasa gerek. Orduspor yönetimi geçen sene bu taraftara 50 liraya kombine satarak 2.5 lira gibi fiyata Orduspor maçı izleme imkanı tanıdı. Ayrıca bu rakamın içine Tr Kupasını da dahil ederek jest üzerine jest yaptı. Şimdi yapılan zamdan sonra geçen sene yapılan iyi niyeti yok saymak ap açık yönetim düşmanlığıdır.


Geçen sene içerde sadece 3 maç izleyebilmeme rağmen 2 tane kombine almıştım. Bu sezon için almayacağım diye kendi kendime söz vermiştim ama ilk fırsatta gidip kombinemi alacağım. Ordu'da olmasam maçları izleyemesem bile o kombineyi alırım. Ordusporluyum diyen herkesinde o kombineyi alması boynunun borcudur.


Neyse sonuç olarak fiyatlar gayet cazip. Başarı bekleyen taraftar maç başına 5 liraya denk gelen kombineye pahalı diyorsa laf ebeliği yapmayı bıraksın zaten.


Yönetim de gayet güzel ve gaza getirici bir reklam filmini yayına koydu geçtiğimiz günlerde. İnsan izleyince bir heyecanlanıyor, mutlu oluyor, umutlanıyor...


Yeni sezon, yeni hayaller. Bitsin artık bu hasret !




1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...