18 Temmuz 2010

Sezon Öncesi Bolu Kampı


Ilk olarak Orduda sezonu acan Ordusporumuz 10 gunluk calisma sonrasi calismalarini Bolu Koru otelde devam ediyor.Bolu kampinda 2nci haftaya girerken 1 hazirlik maci yapmis durumda takimimiz.Bank asya birinci lig ekiplerinden kartal ile golsuz berabere kalip Ukuro ve Yusuf Yusuf isimli Nijerya asilli futbolculari denedi fakat Ugur tutuneker begenmeyerek gonderdi.Kamptan gelen haberlere gore bir brezilyalininda daha kampa katilacagi soyleniyor.Patrick ile beraber 3 yabanci hakkimizi tamamlayan Ordusporumuz mevcut yabancilardan biri tahminen bu Sulumane olabilir gonderilme ihtimali yuksek gorunuyor.


Bu sirada kamp calismalari devam ederken yonetimimiz hocamizin eksik gordugu yerlere bir transfer daha gerceklestirmis durumda dun itibari ile eski Genclerbirligi defans oyuncusu Ümit Bozkurt Bolu kampina katildigi soylendi.Hem Ümit Bozkurt icin hemde tum ordusporlular icin hayirli ve ugurlu olsun.Ümit'in yasi 34 ve futbol yasantisinin son demlerinde gel gelelim bank asya liginde tecrubesi ile takima pozitif katki yapacagina eminim

Ümit Bozkurt'un gecen sezon Diyarbakir karnesi 14 mac oynamis enteresan bir durumda soz konusu Ümit'in oynadigi bu maclarda Diyarbakirspor galip gelememis sadece 3 mac berabere bitmis.

Hala takima gerekli olan sol acik icin bir kisi daha lazim ortasahanin ortasina bir kisi daha bekliyorum biz beklemedeyiz.Hocamiz ve yonetimimiz bakalim ilerki gunlerde bu bizim gorduklerimizi gorebilicekmi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...