7 Temmuz 2010

Bana Biraz Renk Ver



Bilindiği üzere bu sene formalarımızı Uğurcan Ataoğlu tasarlayacak. Formalarımızı ise Umbro yapacak. Daha önceleri Orduspor kendi markasını yaratacak kendi formasını yapacak dedi başkan ama şimdilik Umbro deniliyor. Bir nevi Trabzonspor'un Tsclup adı altında kendi malzemelerini üretmesi gibi bişey olacaktı sanırım.


Geçen sene kongrede alternatif renk olayı tartışmaya sunulmuştu fakat kabul edilmemişti. Bu sene kulübe yakın arkadaşlardan aldığımız bilgiye göre dikişlerde sarı renk kullanılacakmış ve sarı formamız olacakmış. Neden sarı ? Şimdilik bilmiyoruz bu sorunun cevabını. Gerçi gerçekleşirse bir açıklama yapma gereği duyarlar heralde. Ne bileyim Orduspor için sarının şu bakımdan önemi var derler. Fındık posasıyla kuruyunca sarı oluyor derler mesela, bilemeyiz ne diyecekler ?


Yaklaşık 2-3 yıl öncesine kadar kapalı çarşı ve pazarlarda satılan formalar hariç Orduspor forması edinme şansımız yoktu. Daha sonra iyi veya kötü bir store'miz oldu. Sevindik, mutlu olduk ama beklediğimiz umduğumuz gibi olmadı formalarımız. Hem pahalı hemde güzel değildi. Geçen sene Errea markasını kullandık. Beyaz formamız pazarda satılan don atlet kombinasyonundan esintiler sergiliyordu. Mor formamız biraz daha iyiydi. Beklentilerimizi karşılamadı ortaya çıkan ürün. Ama yinede aldık, kullandık.


Konudan sapmadan tekrar bu sezona ''SARI'' olayına gelelim. Madem farklı bir renk olacak. Uzaktan yakından bir ilgisi olsun bizimle. Ne bileyim Mor'un farklı tonları kullanılabilir. Klasik Orduspor Mor'u yerine eflatuna yakın bir renk olabilir, armamızda bulunan yeşilin farklı tonları olabilir yada ne bileyim Ordu ile alakalı başka bir renk olabilir. Farklı olacaksa da sahipleneceğimiz bişey olsun. Farklı olsun da ne olursa olsun olmasın durum.


Ortaya forma namusdur,şerefdir diye atlayanlar olucaktır. Vay efendim olur mu öyle şey bu kulübün rengi mor ve beyaz'dır diyenler de olacaktır. Bunları ancak ortaya güzel bir ürün koyarak ve mantıklı bir açıklama yaparak susturabilir yönetim. Ama gidip bizimle alakası olmayan bir rengi ve göze hitap etmeyen bir ürünü ortaya koyarsa o zaman ben de forma milliyetçisi olur, forma arma diye atlarım ortaya.

3 yorum:

  1. Valla forma konusunda çubuklu olarak da adam gibi bi formamız yok.

    YanıtlaSil
  2. Ürünler ortaya çıkmadanda çok fazla eleştirmek istemiyorum.

    Bekleyelim bakalım, farklı bir renk olursa ki, olucak. Yönetimin açıklaması bizleri tatmin eder veya etmez bekleyip göreceğiz.

    YanıtlaSil
  3. formalar şu anda tff'ye sunuldu ve onay alındı. yakında çıkacak numuneleri palaşırım

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...