4 Temmuz 2010

Şimdi Kenetlenme Zamanı


Öncelikle Ordusporumuza büyük hedeflerle girdiği 2010-2011 sezonunda başarılar diliyorum. 26 yıllık özlemin bu sene sona ereceğine yürekten inanıyorum.

Gel gelelim, Orduspor taraftarlarında ve Ordu şehrinde bu inancın oluşmasına engel teşkil edebilecek bir kamuoyunun oluştuğu veya oluşturulmaya çalışıldığı bir sezon öncesi yaşıyoruz . Başarının ancak Ordu şehrinin tamamının,bütün odaklarının birlik olması ve daha da önemlisi birbirine inanması ile gelebileceği düşünüldüğünde, bu durum, üzerine düşünülmesi ve çözümlenmesi gereken bir sorun olarak karşımızda duruyor.

Çalkantı, karmaşıklık edebiyatı güzel ülkemin her köşesinde taraftar bulmuş bir olgudur. Nitekim Ordu şehrinde ve Orduspor taraftarı arasında da bu edebiyat yer bulabilmiş ve ortaya bir "güven" problemi çıkarmıştır. Aslında bir saniye olsun durup anımsanması gereken, zamanın gerçekliği ortaya çıkardığı gerçeğidir. Kendimizi bu karamsarlık dalgasına bırakmadan, sadece gerçek olana zaman tanıyarak, Süper Lig inancımıza şans verebiliriz.
Sonuç olarak, sezon başlamadan bu takımdan hiç bir yol olmayacağını düşünen zihniyetler bu zamana dek haklı çıksalardı, yeni transferlerimiz Abdullah Çetin Diyarbakırspor'da kalmış, Murat Akın'ı Rizespor kapmış, Kürşat Duymuş da Azerbaycan'da kalmıştı. Yine aynı zihniyet Anatoli'nin takımda kalmasına karar verilmesinin sebebini, kendilerinden emin bir şekilde, yerine adam alınamaması olarak belirlemişlerdir. Biz buradan iyi bir yabancı forvetin müjdesini aldığımızı sessizce fısıldayalım.

Büyük Orduspor taraftarı bu şehrin bütünleşmesi, çıkılan yola inanılması uğrunda temel taşıdır. Bizler inanırsak, herkes inanır. Bizler başardığımızda gözümüzü açtığımız yer Süper Lig olacaktır. Şimdi kenetlenme zamanıdır.

Şampiyonluk ateşine bir meşale de benden olsun! Mor-Beyazım şampiyon olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...