8 Temmuz 2010

Kendi İpini Çeken Ahtapot

Bu şampiyonada Vuvuzela'dan sonra gündemde yer alan diğer şey hakkını verelim Ahtapot Pauldur. Euro 2008'de Almanya'nın oynadığı 5 maçtan 4'ünü bilmişti ahtapot Paul. Bilemediği karşılaşma ise tahmin ettiğiniz sürece finalde oynanan İspanya - Almanya karşılaşmasıydı. Paul o maçta Almanya kazanır demişti ama İspanya Torres'in golüyle galip gelerek kupayı almasını bilmişti.





Bu Dünya Kupasında Ahtapot Paul yine dikkatleri üzerine çekti. Almanya'nun grup maçlarını ( Sırbistan mağlubiyeti dahil ) ve gruptan çıktıktan sonra çeyrek finalde karşılaştığı Arjantin maçını bilen kahin ahtapot Paul'un İspanya maçı için yapacağı tahmin Almanları meraklandırmıştı. Ama Paul'un İspanya maçı için yaptığı tahmin Almanları mutlu etmedi. Her ne kadar Paul İspanya dese de Almanlar bu tahmini pek fazla önemsemedi. Sonuçta sadece bir tahmin bununda olabiletesi buraya kadarmış dediler. Nede olsa Euro 2008 de Almanya demişti İspanya kupayı aldı. Bu sefer yanılma vakti yine bir İspanya maçıymış dediler.


Fakaat PAUL yine bildi. Bundan sonra kaderi ne olur belli değil. Güzel bir meze mi olur yoksa farklı bir yemekte yerini mi alır orası şimdilik muamma : )


İspanya maçında Almanların açtığı pankart : Ahtapot da yanılabilir.

Dip Not. Ahtapot Paul tahminleri akvaryuma konulan kaplardan yemek yerken yapıyor. Bir kapın üstünde Almanya diğer kapın üstünde rakip takımın bayrağı olan ve içinde midye olan kap önüne sunuluyor. Paul hangisinden yerse o kazanacak demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...