4 Temmuz 2010

Gidenler, Gelenler

Yönetim Kurulu daha önce Şadi,Hakan,Murat,Rıza,Kemal,Erol,Fatih,Günay ve Ponomarev ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Bir kaç saat önce ise Ponomarev ile devam edileceği haberini aldık. Bu haber bir nebze olsun iyi oldu. Şahsen gidenler arasından Hakan Macit ve Ponomarev'e üzülmüştüm sadece.

Gönderilenleri tek tek ele alacak olursak;

Fatih Şen gönderildi diye yönetime laf söyleyecek değilim. Orduspor'un futbolcusu değil. Süper lige çıkmak istiyorsak, öyle bir hedef var ise Fatih'i takımda tutmanın pekde bir anlamı yok. Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Parasını öyle veya böyle alıcaktır. Eskisi gibi artık sözleşmeni fesh ettim, bonservisini verdim hadi eyvallah durumu yok. O yüzden kimse emek verdi kapının önüne koydu demesin alacağı varsa tff'ye verir fazlasıyla çatır çatır alır.

Günay gitti. Ağzımı açıp niye demem. Yedek bile olamaz Orduspor'da.
Erol'un durumu Fatih Şen ile aynı. Hedefleri olan takımda yer bulamaz.
Şadi, Rıza, Kemal ise sadece alternatif olurlardı. Onların gönderilmesinde de herhangi bir soru işareti yok.
Murat Akyüz'ün kalmasını isterdim. Belki yüksek maliyetinden dolayı gönderilmiş olabilir. Ona da birşey diyemem. Aynı mevkide Taner Arı ve Müslim gibi onun ayarında 2 fubolcumuz daha var.

...

Benim yönetimi gönderilenler arasında eleştireceğim tek nokta Hakan Macit'in gönderilmesidir. Bana göre Bank Asya'nın en iyi stoperlerinden bir adamı göndermek pek akıllı işi değil. Bizim bilmediğimiz başka konular var.


...

Yönetimi eleştiriyoruz ama transfer ettiğimiz futbolcularla birlikte çoğu eksiğimizi kapattık.

Abdullah Çetin hepimize göre iyi bir transfer ve sağ taraftaki etkisizliği gidereceğini düşünüyoruz.

Murat Akın ve Ali Çamdalı takımdan ayrılan Fatih Şen'den kat ve kat daha iyi futbolcular. Ön libero mevkisinde sıkıntı yaşamayız ki zoraki koşullarda orada oynayabilecek Volkan Arslan ve Müslim'de var.

Sol beke aldığımız Selçuk Şahin'i daha önce izlemişliğim var ve iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Hacettepe'den önceki takımı Kartalspor'da da çok iyi bir grafiği var. Sol bekide bir şekilde hallettik. Sıkıntı yaşarsak Jerry'i de o mevkide kullanabiliriz.


Caner Osmanpaşa hakkındaki eleştiriler çok olumlu yönde. Yedekte oturacak gelişime kapalı bir Erol yerine Caner gibi başarıya aç futbolcuların takımda olmasını isterim. Hakan Macit'te bize 3. ligde bir trabzon takımından gelmişti ki o bölgeden aldığımız futbolcularda iyi seçimler yapıyoruz.

...

Bütün bunlara rağmen transfer politikamız bir yönden bakınca iyi bir yönden bakınca kötü. Büyük ihtimal yönetim bir yabancı forvet ve iyi bir orta saha alarak transferi sonlandıracak.

Rakiplerimize bakınca Fabiona'yı , Tiago'yu ve Ajax'tan Zeegelar'ı transfer etmiş bir Boluspor var mesela. Kıyaslama işine girersek altından çıkamayız. Bank Asya'da iyi futbolculardan kurulu bir kadro ile lige başlamak sadece bir avantaj ama ligi domine etmek değil.

Fazla eksiğimiz kalmadı. Eksiklerimizi giderdikten sonra iyi bir takım olursak bu sene sonunda ligi istediğimiz yerde bitirebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...