21 Ekim 2011

Şanssızlık ve Numan Çürüksu


Numan'ın durumunu aslında çok daha önce öğrendik. İlk tedavisinde bir ay sonra sahalara döneceği açıklansa da kontrol için çekilen ikinci mr'da ön çapraz bağların tamamen koptuğu tespit edildi. Geçtiğimiz günlerde İzmir'de ameliyat oldu Numan ve 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Bizim Numan'a ihtiyacımız olması bir tarafa onun adına da bu sakatlığın onu psikolojik yönden nasıl etkilediğini az çok tahmin edebiliyorum. 2. Ligden Ofspor'dan gelip Jerry'den formayı kapması ve sonrasındaki süreçte dört dörtlük bir futbol oynaması onun bizim gönlümüzü kazanmasına yetti de arttı aslında. Nitekim o da bu sezon 52 numaralı formayı alarak kendisi için de Ordu'nun yerini bir nebze olsun gösterdi bizlere. Orduspor'u analiz eden herkes Orduspor'un defans hattındaki isimleri yetersiz bulurken biz çoğu zaman Numan ismini zikrettik. Geçtiğimiz sezondan kalan isimlerden oynayabilecek olan futbolculardan biri olduğundan ve Süper Ligde de çatır çatır oynayabileceğinden bahsettik. Numan bizi yanıltmadı. 6 hafta geride kalırken bu ligde yıllardır forma giyen stoperlere taş çıkarırcasına futbol oynadı. Ligin şuanda en az gol yiyen takımı olmamızda en az Fornezzi ve diğer savunma oyuncularımız kadar onun da katkısı vardı. Belkide onun bu istikrarlı ve sürekli yükselen performansı onu Milli Takıma bile taşıyabilecekken Karabükspor maçında talihsizlik kapısını çaldı. Çoğu futbolcunun başından geçer bu talihsiz sakatlıklar. Tam kendini gösterme şansı yakalamışken, kariyerinde zirve yapmışken bir anda kapıyı çalan talihsizlik, şanssızlık yada adı ne olacaksa bir anda herşeyi yerlebir eder.

Moralimiz bozulsa da Numan'ın en kısa zamanda aramıza katılıp o formayı giymesini bekleyeceğiz. Kendisinin de moralinin bozuk olduğuna eminim. Fiziksel sakatlıklarda tedavi kadar mental olarak futbolcunun kendisini iyi hazırlaması da tedavinin seyri için önemlidir. 6 ay denildi ama 6 aydan daha bir kısa sürede Numan'ın aramıza döneceğini düşünüyorum.

Geçmiş Olsun Numan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...