29 Ekim 2011

9. Hafta | Antalyaspor - Orduspor



Geç kalınmış bir yazı...
Takipcilerimizden özür dileriz.
Maça 3 saatten az bir zaman kalmışken, kısa ve doyurucu olmayan bir yazı yazmak durumunda kaldım.

Rakip Antalyaspor. Mardan Stadyumu'nda saat 15:00'da başlayacak.
Hakem ise Süleyman Abay. Bu sezon Karabükspor deplasmanında 2:1 kazandığımız maçı yönetti.

Tam 6 maçtır kazanamayan bir rakiple karşılacağız. Kendi sahasındaki tek galibiyetini, ligin ilk haftasında Gaziantepspor'a karşı aldılar. Bu hafta içi Trabzon'da oynadıkları maçta talihsizlerdi. Nitekim 2:0'lık sükse yaratacak bir skoru yakalamışken, Trabzonspor demeyelimde Burakspor'u tutamamışlar ve sahadan 2:2'lik beraberlikle ayrılmışlardı. Lige güzel bir başlangıç yapan Antalyaspor, oynadığı futbol ile ilerisi için umut veriyordu ama olmadı. Umarız bu kötü gidişatları bizim maçtada devam eder. Lig 2.si olarak gittiğimiz Antalya'dan, liderlikle dönmek neden olmasın?

Antalyaspor ise Bank Asya 1. Lig'de birçok kezn karşılaşma imkanı bulduk son senelerde. Özellikle Ordu'da oynanan ve 3:3 biten maç ile, geçen sene Türkiye Kupası'nda Deniz Çoban'ın efsaneleştiği maçta, uzatmalarda 2:1 yıkıldığımız maç kolay kolay hafızalrdan silinmeyecektir. Rakipte, sezonun en golcü oyuncusu Necati sakat. En büyük avantajlarımızdan biri olacak Necati'nin yokluğu. Bizde ise bildiğiniz üzere Dalmat'ın sarı kart cezası ile Numan'ın sakatlığı mevcut.
Rakip ile bugüne kadar 25 kez karşı karşıya geldik. Antalya'da oynanan 12 maçta galibiyetimiz bulunmuyor. Bunun yanında 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetimiz mevcut. Toplamda ise Antalyaspor'un 10, bizim rakibimize karşı 5 galibiyetimiz var.

Son olarak birde nostalji. Orduspor 3:3 Antalyaspor,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...