13 Mart 2012

Jean Jacques Gosso zu Manchester City

Manchester City'nin Gosso ile ilgilendiğini yaklaşık 1 ay önce duymuştum. Gosso'nun Afrika Kupası'ndaki performansının yansımalarının olacağını tahmin ediyorduk. Turnuvanın en göze batan futbolcularından biri olarak hakkında çıkan transfer haberlerinide bundan sonra bol bol duyacağız. Gosso ile 3 Avrupa Kulübü ilgileniyor. Bu kulüplerden en göze batanı Manchester City. Transfer gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilemiyoruz ama iyi bir bonservis bedeli ile Orduspor'un kapısını çalan herhangi bir kulübün Gosso'yu transfer etmemesi için hiçbir engel yok.

Tabi olaya Gosso satılmamalı gözüylede bakılabilir ama kulübün menfaatlerini düşündüğümüz zaman 5-6 milyon Euro'ların üzerindeki meblağlara Gosso'nun satılması gündeme gelirse Orduspor'un o noktada Gosso'yu satması gayet mantıklı bir hamle olur. Çok değil 2 yıl önce 2 trilyon verip transfer tahtasını açtıramadığımız günleri düşününce bonservis bedeli vermeden renklerimize bağladığımız ve çok cüzi bir paraya oynayan Gosso'dan bu şekilde bir kar elde etmek gerçekten kulüp için çok ekstra bir durum olur.

Şimdilik bunları konuşmak için henüz çok erken. Manchester City çoğu kişiye biraz ütopik gelmiş olabilir ama City haricinde farklı kulüplerde var. Gosso gitsede kalsada başımızın tacıdır. O yüzden şimdilik bu söylentiler dedikodudan ibaret. Sezonun sonlanması ile birlikte daha net ihtimaller üzerinden konuşuruz.

1 yorum:

  1. Kesinlikle kalmalı.Böyle kaliteli yetenekli oyuncular bulmak çok zor.Bazen para herşey değildir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...