31 Mart 2012

Asıl ve Asil Olan Orduspordur | Galatasaray - Orduspor



Bu maç için taktikmiş, oyuncu seçimiymiş, eksikmiş, tamammış anlatmanın lüzumu yok. Patlak veren Culio olayı ve daha sonrasında yaşananlar, kulübümüzün bütün unsurlarına yapılan ithamlar bu maça bambaşka bir anlam yükledi. Biz taraftarlar için bu maç ne yapıp edip kaybedilmemesi gereken bir maçtır.Taraftar, bu duyguları takımı coşkulu bir şekilde otel önünde karşılayarak gözler önüne serdi. Aynı duyguları takım da paylaşsın kafi.. Çıksınlar ve temsil ettikleri şehrin, giydikleri formanın onuruna yakışır bir biçimde, belki de her zamankinden daha çok mücadele etsinler.. Son saniyeye kadar.. Sonra sonuç ne olursa olsun, koşsunlar bize, onları bağrımıza basalım..

Son olarak bu maç, şehrimizin takımını tutmanın haklı gururunu tribünden haykıracağımız maçtır. Tribüne gelen genci yaşlısı kadını erkeği herkes ama herkes, Morbeyaz formalı ve atkılı olsun.. Asıl olan ve asil olan Orduspor olsun.. Son olarak finalde, üzerine çalıştığımız bir tribün bestesiyle olsun.. 


 Göğsümüz kuvvetli , alnımız temiz 
 Tükenmez yolları tüketiriz biz 
 Ne saray,ne hamam,ne han isteriz 
Morbeyazım nerde olsan senleyiz.. 

Sabah buradaysak, akşam ordayız 
 Renklerin peşinde bir hovardayız 
 Bazı mısra gibi dudaklardayız 
 Tek farkımız, kıskandıran aşkımız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...