24 Mart 2012

Potanın Menekşeleri TKB2L'de Playofflarda...

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde Normal Sezon Sona Erdi

Orduspor’umuz yeni kurulan bir takım olmasına rağmen, iyi bir sezon geçirdi diyebiliriz. Aslında lige kötü başlamıştık. Özellikle hoca hamlesini ve transferleri biraz erken yapabilseydik, daha üst sıralarda yer alabilirdik. Neyse olan oldu. Daha fazla geri dönmeye gerek yok. Şimdi önümüze bakma zamanıdır.

Orduspor Bayan Basketbol takımımız, normal sezonu 3. sırada tamamlayarak. Playoff’lara 3. sıradan katılmaya hak kazandı. Kadınlar basketbol 2. liginde playoff statüsü taraftarımıza karışık gelebilir. Bu yüzden maç maç bakmak daha iyi olur.

Playoff 1. turunda, rakibimiz A grubunu 6. sırada tamamlayan Mersin Üniversitesi oldu. Bu turda saha avantajı bizim olacağı için, ilk maçımız deplasmanda olacak. Seride 2 maç kazanan adını 2. tura yazdıracak.

PLAYOFF 1.TUR
30 Mart 2012 Cuma / Mersin Üni. - Orduspor
03 Nisan 2012 Salı / Orduspor - Mersin Üni.
05 Nisan 2012 Perşembe / Orduspor - Mersin Üni.
(Beraberlik halinde oynanacaktır)

Playoff 2. turuna adımızı yazdırabilirsek, büyük bir sürpriz olmadığı sürece, rakibimiz A grubunu 2. sırada tamamlayan Güre Belediyesi olacak. Aynı zamanda saha avantajı da rakibimizin olacak. Dolayısı ile iç sahadaki ilk maçımız çok önemli, kesinlikle kazanmalıyız.

PLAYOFF 2. TUR
15 Nisan 2012 Pazar / Orduspor - Güre Bel.
19 Nisan 2012 Perşembe / Güre Bel.- Orduspor
22 Nisan 2012 Pazar / Güre Bel.- Orduspor
(Beraberlik halinde oynanacaktır)

Asıl maçlar şimdi başlıyor. Play offlarda başarılı olup 4'lü finale kalmamız için taraftarımızın büyük desteği lazım, Herkez üstüne düşen görevi yapmalıdır.

Potanın Menekşelerine Playoff müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Konuk Yazar : Emrah Arslantürk

1 yorum:

  1. gencler macinin on incelemesini sabirsizlikla bekliyoruz

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...